Prima pagină » Eveniment-Social » Au fost publicate rezultatele la examenul de Titularizare 2024! Iată ce note au fost obținute în Iași
Au fost publicate rezultatele la examenul de Titularizare 2024! Iată ce note au fost obținute în Iași

Au fost publicate rezultatele la examenul de Titularizare 2024! Iată ce note au fost obținute în Iași

09 iul. 2024, 02:00,
Ștefana Șovea în Eveniment-Social

Au fost afișate rezultatele probelor practice/orale și inspecțiilor speciale la clasă pentru examenul de Titularizare 2024. Aceste probe au fost susținute în perioada 29 mai – 28 iunie 2024.

Peste 2.100 de candidați din județul Iași la examenul de Titularizare 2024

La nivelul județului Iași, sunt disponibile 2.687 de locuri, dintre care 244 pe perioadă nedeterminată și 2.443 pe perioadă determinată. Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași, s-au înscris 2.185 de candidați.

În data de 17 iulie 2024, se va desfășura proba scrisă, iar în data de 23 iulie 2024, se vor comunica rezultatele inițiale. În perioada 23-24 iulie 2024, are loc înregistrarea contestațiilor la inspectoratele școlare și transmiterea acestora comisiilor de soluţionare a contestaţiilor, 25-30 iulie 2024 – soluţionarea contestațiilor, iar în data de 31 iulie 2024 – comunicarea rezultatelor finale.

La Titularizare 2024, profesorii suplinitori pierd postul dacă sunt eliminați din concurs pentru fraudă sau tentativă de fraudă, potrivit metodologiei de mobilitate pentru anul școlar 2024-2025.

Rezultatele la probele practice/orale și rezultatele inspecțiilor speciale la clasă pentru examenul de Titularizare 2024, pentru județul Iași, pot fi vizualizate AICI.

Profesorii trebuie să obțină minimum nota 7

La nivelul județului Iași, cele mai multe locuri pe perioadă nedeterminată au fost scoase pentru Învățător în Limba Română, respectiv 63, Educatoare/Institutor pentru învățământul preșcolar/Profesor pentru educație timpurie, respectiv 31, Educator/Profesor pentru educație timpurie, mai exact 17 locuri, Educație Fizică și Sport, 9 locuri, Limba Engleză – 9 locuri, Fizică – 8 locuri. Lista completă a posturilor scoase poate fi vizualizată AICI.

Pentru a se titulariza, profesorii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba practică, cât și la cea scrisă. Pentru a deveni suplinitor, pentru angajarea pe o perioadă determinată, candidații trebuie să obțină minimum nota 5 la ambele probe.

Candidaţii care introduc în sala de examen materiale nepermise, chiar dacă nu le utilizează în momentul în care sunt depistați, sunt eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă, prin decizie motivată a preşedintelui comisiei din centrul de concurs, situaţie în care asistenții supraveghetori sau membrii comisiei din centrul de concurs încheie un proces-verbal. Candidații eliminați din concurs pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu sunt repartizați pe posturi didactice/catedre în anul școlar 2024-2025.  Cadrele didactice angajate pe durata de viabilitate a postului/catedrei eliminate din concurs pentru fraudă sau tentativă de fraudă pierd această calitate, începând cu data de 1 septembrie 2024.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`