Prima pagină » Eveniment-Social » Au fost publicate rezultatele admiterii la licență și masterat, la USV Iași. Vezi AICI dacă ai fost declarat admis
Au fost publicate rezultatele admiterii la licență și masterat, la USV Iași. Vezi AICI dacă ai fost declarat admis

Au fost publicate rezultatele admiterii la licență și masterat, la USV Iași. Vezi AICI dacă ai fost declarat admis

06 sept. 2024, 09:20,
în Eveniment-Social

Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași a publicat rezultatele admiterii la licență și masterat. Candidații pot verifica la următoarele link-uri:

Rezultatele admitere licență: https://www.uaiasi.ro/admitere/rezultate-admitere.php
Rezultatele admitere masterat: https://www.uaiasi.ro/admitere/rezultate-admitere.php…
Rezultatele ID: https://www.uaiasi.ro/admitere/rezultate-admitere.php…

Informații importante transmise de USV

Candidaţii declaraţi admişi vor încheia contractul de şcolarizare şi vor achita taxa de înmatriculare în valoare de 100 lei în perioada 6-10 septembrie 2024.
De asemenea, candidaţii care s-au înscris online, la încheierea contractului de şcolarizare, au obligaţia de a prezenta dosarul cu acte în original/copie, în funcţie de susţinerea financiară şi locul ocupat, de la buget sau cu taxă.
Repartizarea candidaţilor admişi pe specializări în cadrul aceluiaşi domeniu se face pe baza opţiunii fiecăruia, în limita numărului de locuri şi a formaţiilor de studiu aprobate de Senat.
Neprezentarea dosarului cu actele în original în termenul de mai sus atrage după sine pierderea dreptului de şcolarizare pe locurile subvenţionate de la bugetul de stat.
Un candidat poate fi înmatriculat, în urma admiterii, la cel mult 2 (două) programe de studiu, indiferent de forma de finanţare, ciclul de studii şi instituţia la care este înmatriculat, cu excepţia situaţiilor de la art. 9.1. din Metodologie.

La cererea de înmatriculare se anexează chitanţa care atestă plata a minimum 25% din taxa de şcolarizare pentru anul universitar 2024/2025 şi chitanţa pentru plata taxei de înmatriculare, aprobate de Senatul Universităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`