Prima pagină » Economic Local » Au fost demarate lucrările la Rosetti – Next Level of Living
Au fost demarate lucrările la Rosetti - Next Level of Living

Au fost demarate lucrările la Rosetti – Next Level of Living

17 iun. 2024, 11:13, 5 ,
în Economic Local

Descoperă ACUM un nou stil de viață exclusivist în Iași și beneficiază de prețurile promoționale la apartamente, penthouse-uri și spații comerciale.

ROSETTI – Green Lifestyle garantează o experiență unică și completă, oferind locuitorilor facilități premium ce asigură un nivel superior de confort. Amplasat în mijlocul naturii, într-o zonă verde bine conectată cu orașul, complexul se remarcă prin arhitectura modernă și spațiile de locuit moderne și generoase. Locuințele sunt dotate cu ferestre generoase și terase sau balcoane, ce oferă o vedere panoramică spre zonele împădurite din apropiere.

Te bucuri de liniște și aer curat

Unicitatea ansamblului rezidențial ROSETTI derivă din asocierea mai multor factori, începând cu amplasamentul său care nu permite dezvoltări imobiliare ulterioare similare în zonă. Acest lucru garantează rezidenților faptul că vor beneficia permanent de un cadru rezidențial exclusiv, fără alte dezvoltări imobiliare în proximitate.

Această locație va permite rezidenților să se bucure de liniștea și frumusețea mediului înconjurător, oferindu-le o oază de calm departe de agitația urbană. Încadrat de zone împădurite, complexul oferă o experiență autentică a naturii.

Apartamente Ultra Premium, precum și un număr limitat de penthouse-uri

Noile apartamente ROSETTI oferă un nivel superior de confort. Fiecare apartament beneficiază de amenajări interioare de înaltă calitate, finisaje superioare și echipamente moderne, care adaugă o notă exclusivistă. Pe lângă apartamente, Rosetti oferă și un număr limitat de penthouse-uri. Acestea reprezintă o opțiune de top în ceea ce privește luxul rezidențial, oferind mai mult spațiu și facilități exclusiviste, în același timp. Penthouse-urile se bucură de priveliști panoramice spectaculoase, terase generoase și facilități personalizate.

ROSETTI redefinește standardele și oferă o experiență de locuire unică în Iași. Prin arhitectură finisajele superioare și dotările premium, Rosetti stabilește un nou standard de lux și confort. Prin facilitățile excepționale pe care le pune la dispoziție va oferi astfel multiple opțiuni pentru petrecerea timpului liber și relaxare într-un cadru exclusivist: o piscină exterioară, două piscine interioare, spații verzi și terase amenajate, zone de relaxare și fitness, o pistă de alergare.

Spații comerciale în proximitatea Spitalului Regional de Urgență

În apropierea Spitalului Regional de Urgență, ansamblul rezidențial ROSETTI se evidențiază și prin facilitățile comerciale disponibile, cu potențial pentru investiții în domeniul medical: cabinete sau centre medicale, respectiv centre de recoltare analize. Spațiile comerciale oferă oportunități ideale pentru investitori interesați de sectorul medical, având în vedere proximitatea către un spital important din zonă. O astfel de investiție înseamnă nu doar profitabilitate, ci și un serviciu valoros pentru comunitate, oferind acces la servicii medicale de calitate.

Rosetti dispune de infrastructură necesară pentru a susține activități medicale diverse, include locuri de parcare generoase, acces facil la transportul public și dotări moderne, toate acestea contribuind la un mediu propice pentru desfășurarea acestui tip de activități.

Ansamblu rezidențial ROSETTI – Green Life Style nu numai că stabilește noi standarde în privința locuirii exclusiviste din Iași, dar deschide oportunități de investiții imobiliare, unde confortul, luxul și facilitățile se întâlnesc într-o armonie perfectă.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *