Prima pagină » Pascani » Evenimente » Au aparut primii candidati stabiliti pentru Primaria Valea Seaca
Au aparut primii candidati stabiliti pentru Primaria Valea Seaca

Au aparut primii candidati stabiliti pentru Primaria Valea Seaca

30 mart. 2016, 22:01,
Catalin Mihaila, în Eveniment-Social
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:547584;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

Lupta pentru ocuparea functiei de primar a inceput de ceva vreme in comuna Valea Seaca. Primarul interimar Gheorghe Baiceanu, de la PSD, acuza in urma cu cateva zile faptul ca unii functionari publici din Primarie, aici fiind vorba despre secretarul Valerica Nistor, se ocupa de politica si fac campanie electorala, iar cei din tabara adversa se apara la randul lor, precizand ca primarul interimar impreuna cu consilierul lui fac abuz de functie.

Dupa o perioada tulbure in politica locala, s-a facut liniste. Insa, este cea dinaintea furtunii. Recent, doi politicieni au fost stabiliti de catre partidele din care fac parte ca si candidati din partea forului politic pentru fotoliul de primar. Este vorba in prima faza de catre social democratul prof. dr. Neamtu George. In urma sondajelor facute in comuna, reiese faptul ca acesta are sanse reale de a ajunge la conducere, dar ajutat de actualul primar interimar.

Un alt politician desemnat este controversatul Cristian Ungureanu, un personaj implicat in multe scandaluri in localitate. Acesta din urma va candida pe liste din partea PER. Potrivit ecologistilor, in urma cu circa trei saptamani de zile, Ungureanu l-a contactat pe presedintele PER Iasi, Sebastian Tataru, si l-a rugat sa-l primeasca in partid, cu scopul de a candida la functia de primar din comuna. In urma discutiilor purtate, se pare ca fostul mebru PC a devenit ecologist cu acte in regula. Aspiranti la functii in comuna ar mai fi, insa o parte au luat decizia de a renunta la lupta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *