Au apărut primele imagini din „Albă ca Zăpada!“, ce va fi lansat de Disney: Piticii... nu mai sunt pitici!

Au apărut primele imagini din „Albă ca Zăpada!“, ce va fi lansat de Disney: Piticii… nu mai sunt pitici!

01 nov. 2023, 10:26 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Actualitate

Au apărut primele imagini din „Albă ca Zăpada!“ ce va fi lansat de Disney în 2025. În imagini se poate vedea că piticii… nu mai sunt pitici. Imaginea o arată pe Albă ca Zăpada, interpretată de actriţa Rachel Ziegler, aşezată pe un scaun şi înconjurată de şapte personaje, mai înalte sau mai scunde, care nu mai arată deloc ca piticii din filmul Albă ca Zăpada din 1937.

Au apărut primele imagini din „Albă ca Zăpada!“

Oglindă, oglindă pe perete, ce se întâmplă cu Albă ca Zăpada de la Disney? Disney a anunțat că amână lansarea filmului său „Albă ca Zăpada“, cu Rachel Zegler în rol principal. Filmul este amânat până la data de 21 martie 2025, la un an după data anunțată inițial, 22 martie 2024.

Această amânare este pusă pe seama grevei actorilor care continuă să se întindă peste 100 de zile. De asemenea, studioul mută lansarea filmului „Elio“ pentru data de 13 iunie 2025. Fanii se pot aștepta probabil la mai multe întârzieri de la Disney și alte studiouri importante dacă greva continuă mult mai mult.

Poveste clasică, atât de îndrăgită de copiii atâtor generații, are de suferit de pe urma schimbărilor dictate de marile case de producţie cinematografică și pare a fi în ton cu vremurile.

Pentru a atenua lovitura cauzată de întârzierea lansării, Disney a făcut publică o imagine de primă vedere din film. Prima privire l-a dezvăluit pe Zegler în costum de prințesă iubită și pe cei șapte pitici, ce nu prea mai par a fi pitici.

Cei șapte pitici reimaginați sunt cel puțin interesanți. Când studioul a anunțat că se pregătește un remake live-action al Albă ca Zăpada, actorul din Game of Thrones Peter Dinklage l-a numit „f***ing backwards”.

„Literal, fără supărare pentru nimeni, dar am fost puțin surprins când am văzut cu câtă mândrie anunță o actriță latină în rolul Albei ca Zăpada. Într-adevăr, spui povestea lui Albă ca Zăpada și a celor șapte pitici, dar… Fă un pas înapoi și uită-te la ce faci acolo. Nu are sens pentru mine acest film!”, a spus Peter Dinklage.

Actorul din Game of Thrones acuză faptul că progresismul a ajuns să lovească și în cele mai cunoscute povești.

„Ești progresist într-un fel, dar tot faci povestea aia nenorocită inversă despre șapte pitici care trăiesc împreună într-o peșteră, ce naiba faci, omule? Nu am făcut nimic pentru a avansa din cutia mea de săpun?“, a acuzat Peter Dinklage.

Disney a răspuns criticilor lui Dinklage printr-o declarație în care se precizează că a încercat să evite stereotipurile.

„Pentru a evita întărirea stereotipurilor din filmul de animație original, adoptăm o abordare diferită cu aceste șapte personaje și ne-am consultat cu membrii comunității nanismului în acest caz”, au precizat reprezentanții Disney.

Au existat zvonuri că Disney ar avea actori non-pitici să joace piticii, deși acum pare a fi fals, deoarece personajele par mai mult creaturi magici decât oameni.

Filmul „Albă ca Zăpada“ de la Disney a fost afectată de controverse. Fanii conservatori au contestat distribuția actriței latine Rachel Zegler, susținând că actrița în vârstă de 22 de ani nu se potrivește cu descrierea unei prințese care are „pielea albă ca zăpada”. De asemenea, au criticat Disney pentru că a reimaginat povestea pentru această nouă iterație. În loc de un subplot romantic, Albă ca Zăpada de la Disney va arăta că Alba ca Zăpada devine liderul pe care tatăl ei a încurajat-o să fie.

Acum, au apărut primele imagini din „Albă ca Zăpada!“, ce va fi lansat de Disney, iar piticii… nu mai sunt pitici.

Comentarii
  • Se mai mira cineva ca Disney nu mai este pe profit? Mesajele agresive pro LGBT si BLM au dus la pierderea audientei. Nu stiu cati homo sunt in SUA, dar afroamericanii sunt cam 12%. Cand faci filmele ca si cum numai ei ar exista, ce te astepti sa faca ceilalti 88%? Normal ca se uita la altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *