Prima pagină » National » Au apărut primele imagini cu mama din Maramureș care și-a ucis cei doi copii. Noi declarații cutremurătoare

Au apărut primele imagini cu mama din Maramureș care și-a ucis cei doi copii. Noi declarații cutremurătoare

03 iun. 2021, 12:34,
BZI.ro, în National

Au apărut primele imagini cu mama din Maramureș care și-a ucis cei doi copii în bătaie. Pe 2 iunie, în satul Ruşor, Maramureş, o mamă de 28 de ani și-a ucis cei doi copii, un băiețel de doi ani și o fetiță de doar patru ani, care urma să fie botezată chiar în acest weekend.

Imediat după ce a comis oribila faptă, femeia a devis să își sune soțul să îi povestească cele întâmplate. Când a ajuns bărbatul acasă, fetița lor era încă în viață.

Primele imagini cu mama din Maramureș care și-a ucis cei doi copii în bătaie

Tatăl micuților uciși a făcut și primele declarații extrem de dureroase.

„M-a sunat și mi-a spus că a dat cu copiii de pământ. Am v enit repede acasă, fetița încă sufla, băiețelul era galben tot. Nu a zis că îi e greu cu copiii, se văita că o durea capul. A fost la doctor și i-a dat medicamente pentru dureri de cap. Băiatul care m-a adus cu mașina a sunat la 112”, a declarat tatăl copiilor uciși în Maramureș, pentru Antena 3.

Apropiații acestora susțin că femeia avea mai multe probleme psihice și nu se putea controla în momentele de furie. În momentul în care la fața locului au ajuns echipajele de pe Ambulanță nu au mai putut face nimic, iar în cele din urmă au constatat decesul.

În imaginile cu cu femeia se poate observa cum își ține băiețelul și fetița în brațe și zâmbește la cameră în momentul în care camera aparatului este îndreptată către ea.

În aceste momente criminala este audiată și urmează să se stabilească modul în care a avut loc întreaga scenă șocantă.

Cum au avut loc evenimentele

O mamă din localitatea Ruşor şi-a omorât proprii copii, unul în vârstă de numai patru luni şi altul de aproximativ doi ani. Femeia, în vârstă de 28 de ani, respectiv mama celor doi copii ucişi de ea, a fost deja reţinută de anchetatori.

„Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș a fost sesizat prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, în data de 02 iunie a.c., ora 10.54, despre faptul că în satul Rușor, localitatea Copalnic Manăștur doi copii prezintă probleme respiratorii severe. În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Secției 7 Suciu de Sus, s-a constatat faptul că doi copii minori, în vârstă de un an și nouă luni, respectiv în vârstă de 4 luni, în ciuda manevrelor specifice de resuscitare efectuate de personalul medical, au decedat. La fața locului se deplasează o echipă complexă de cercetare, care vor efectua activități în vedere lămuriri tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Un alt caz şocant s-a produs în Timişoara. „Mi-am omorât copilul”, acesta a fost anunţul ce-ţi taie respiraţia care a ajuns la numărul unic de urgenţă 112. Mai multe echipaje SMURD, de la Ambulanţa şi Poliţia au pornit într-un suflet spre adresa indicată, o casă din cartierul Ronat din Timişoara de pe strada Tibrului nr 34.

O mamă şi-a omorât fetiţa de numai 4 ani. Imaginile de la locul crimei erau înfiorătoare. Poliţiştii au descoperit-o pe micuţă în baie, înecată în vană, cu venele de la ambele mâini tăiate. Totul s-a petrecut pe când mama era cu copilul acasă, tatăl fiind la serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *