Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Au aparut poze compromitatoare cu „Viespea” lui Ogica!

Au aparut poze compromitatoare cu „Viespea” lui Ogica!

08 iun. 2012, 11:04,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:16053;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Fostul iubit al Casandrei, actuala sotie a lui Stelian Ogica, a oferit publicitatii imagini incendiare cu aceasta. Iat-o cum poza goala, in ipostaze excitante!

Pe langa fotografiile oferite presei, Alex, fostul iubit al Casandrei, a explicat si genul de relatie pe care a avut-o cu sotia lui Ogica. Dupa spusele lui, cei doi au avut o relatie tumultoasa care s-a terminat atunci cand Stelian Ogica l-a amenintat. Amenintarile sunt si motivul pentru care acesta a dorit sa faca publice imaginile cu Casandra.

Cu toate astea, tanarul a recunoscut ca nu si-a dorit o relatie serioasa cu Casandra, ci s-a plictisit repede de ea, imediat dupa ce au facut sex. Alex sustine nu ar fi putut sa aiba o relatie cu „Viespea„, pentru simplul fapt ca nu ii plac vedetele.

Stelian Ogica si Casandra

Casandra a recunoscut ca ea este in poze: „M-am pozat cu el, care e problemat Imi place sa ma pozez si e normal sa imi fac poze cu prietenul. Alex are pozele de cand noi doi aveam o relatie”.

In schimb, nu recunoaste ca l-a inselat pe Stelian Ogica cu acest Alex: „Este adevarat ca am fost cu Alex, cand am venit eu la facultate, dar cand l-am cunoscut pe Ogica s-a terminat. Eu il iubesc pe Stelian si nu l-as fi inselat niciodata”, a mai spus „Viespea”.

FOTO: www.cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`