Prima pagină » Actualitate » Au apărut noi ipoteze în cazul tinerilor polițiști morți în accident. Conduceau o mașină tunată, cu aproape 200 de km/h
Au apărut noi ipoteze în cazul tinerilor polițiști morți în accident. Conduceau o mașină tunată, cu aproape 200 de km/h

Au apărut noi ipoteze în cazul tinerilor polițiști morți în accident. Conduceau o mașină tunată, cu aproape 200 de km/h

04 aug. 2024, 20:40,
B, , h, , în Actualitate

Noi detalii ies la iveală în cazul celor doi polițiști care au murit în timp ce goneau cu aproape 200 de kilometri pe oră. Anchetatorii continuă să facă cercetări, pentru a reuși într-un final să refacă filmul accidentului. Din primele informații se pare că mașina polișistului fusese tunată de curând, iar cei trei au vrut să se bucure de o cursă plină de adrenalină. Din păcate, pentru cei doi bărbați s-a sfârșit mortal.

Prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este viteza excesivă. Cei doi ar fi decis să urce în mașina personală a unui coleg, pentru a se bucura de senzații tarii, după ce proprietarul își tunase mașina.

Din locul în care roata a lovit prima dată bordura şi până unde mașina s-a oprit în stâlp sunt mai bine de 150 de metri, distanţă pe parcursul căreia şoferul nu a reuşit să redreseze autoturismul. Până la impactul mortal, mașina a rupt şi un gard din beton, iar mai apoi a fost proiectată într-un stâlp.

Captivi în maşină, cei doi bărbaţi nu au avut nicio şansă.

Poliţista de 25 de ani, în schimb, care era pe bancheta din spate, a scăpat cu câteva răni și este internată în aceste momente pe secția de ortopedie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
03 august 2024
03 august 2024