Prima pagină » Cancan ultimă oră » Au apărut imagini din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp

Au apărut imagini din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp

09 aug. 2022, 20:42, 1 ,
în Cancan ultimă oră

A trecut deja o lună de când Culiță Sterp și familia lui au fost jefuiți în propria casă, însă autoritățile nu au putut găsi nici acum făptașii.

Hotărâți să afle cine le-a furat seiful cu sute de mii de euro, artistul și frații lui au pornit o anchetă pe cont propriu, ajutați de jurnalistul Luis Lazarus. După mai multe investigații, au apărut și primele rezultate. Iată despre ce este vorba!

Primele imagini cu duba suspectă, care a trecut prin fața casei lui Culiță în noaptea jafului

La o lună de când au fost jefuiți, Culiță Sterp și familia lui au reușit să obțină și primele înregistrări de pe camerele de supraveghere, care ar putea duce la găsirea hoților. Deși susține că în filmare apar 11 mașini care au trecut prin fața casei familiei Sterp în seara când li s-a furat seiful, un detaliu i-a atras atenția lui Luis Lazarus.

În imaginile publicate de jurnalistul de investigație, pe canalul personal de Youtube, se poate vedea clar o dubă albă, care circulă, în mod suspect, în sens opus față de celelalte autoturisme, care vin dinspre oraș.

„Am descoperit un număr de 11 mașini. În noaptea fatidică, în noaptea jafului, au trecut 11 mașini pe acea stradă. 10 mașini au venit dinspre Hațeg către casă, una dintre ele a intrat pe această stradă, și o mașină s-a dus invers, către Hațeg.Una dintre mașini mi se pare interesantă și cred că putea fi ușor identificată.

În jur de ora 02:00 este o dubă albă. Această dubă care are și lumini pe lateral, nu știu daca ați mai văzut des așa ceva, este o mașină care foarte ușor poate fi identificată. Sigur că această cameră nu a surprins duba astfel încât să poată fi identificată cu număr și cu tot ce trebuie, dar avem câteva caracteristici. Eu am descoperit lucrurile astea, și mai sunt încă vreo 10 mașini, dar asta mi s-a părut mie mai interesantă” , spune Luis Lazarus, pe canalul său de Youtube.

Culiță Sterp, recompensă colosală pentru prinderea hoților

Culiță Sterp este mai hotărât ca niciodată să afle cine a intrat în casă și l-a lăsat fără seiful în care se aflau peste 250.000 de euro. Artistul anunțat recent, în cadrul unui vlog, postat pe canalul său de Youtube, că oferă o recompensă de 25.000 de euro persoanei care îi va putea da orice indiciu concludent despre făptași.

„Cred că ați auzit toți că la noi acasă a avut loc o spargere. Mi s-a furat un seif cu foarte mulți bani și când zic ‘foarte mulți’ nu mă refer la mii de euro, nici la zeci de mii de euro. Mult mai mulți bani. Eu nu am vrut să fac publică chestia asta. Maică-mea și cu Geta au făcut-o. Au trecut deja vreo trei săptămâni de când s-a întâmplat chestia asta.Eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să găsesc hoții și să recuperez o parte din bani. Dacă nu, dau 10.000 de euro recompensă doar să aflu hoții, numai să aflu cine mi-a spart casa. A fost la noi acasă Poliția, ei au zis că au fost minim 3-4 hoți. Eu m-am gândit, cum au fost mai mulți hoți, cu siguranță o să se spargă unul dintre ei, că ba nu se înțeleg să împartă banii și ei așa sunt, se dau în gât unii pe alții. Sau dacă cineva a văzut un seif, seiful a fost foarte mare, de peste 100 de kilograme, cât jumătate de frigider. Era gri, în caz că îl vedeți pe undeva aruncat, printr-o pădure, ăsta e un indiciu, al meu era cu cod”, a declarat Culiță Sterp.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *