Prima pagină » Radio » Actualitate » Au apărut imagini cu Marian Olaianos, în care o agresează pe Nadine Vlădescu. Unde s-a petrecut totul

Au apărut imagini cu Marian Olaianos, în care o agresează pe Nadine Vlădescu. Unde s-a petrecut totul

13 iun. 2023, 13:00, 2 ,
BZI.ro, în Radio

Jurnaliștii de la Libertatea au publicat imagini cu Marian Olaianos, surprins în momentul în care o agresează pe Nadine Vlădescu. Totul s-a petrecut în data de 17 octombrie 2022, în clădirea administrativă a TVR. În cele din urmă, în urma acestui incident, lui Marian Olaianos i-a fost desfăcut contractul de muncă.

Marian Olaianos, în vârstă de 48 de ani, a fost jurnalist sportiv al TVR timp de 24 de ani, unul dintre cei mai experimentați comentatori. De partea cealaltă, Nadine Vlădescu este angajată la TVR din 2022 și a fost gazda primei emisiuni de la relansarea TVR Cultural. În toamna anului trecut, cei doi au fost protagoniștii unui scandal, în urma căruia bărbatul a fost concediat de la TVR.

Au apărut imagini cu Marian Olaianos, în care o agresează pe Nadine Vlădescu

În imaginile publicate de Libertatea.ro, se vede cum Olaianos îi pune mâinile în gât și o trântește de un perete pe colega sa cu care ar fi avut o relație amoroasă. Jurnalistul sportiv a susținut de-a lungul timpului că totul a fost un flirt și că el a fost hărțuit sexual de Vlădescu. Pe 17 octombrie 2022, jurnalistul Marian Olaianos intră în clădirea administrativă a TVR, cu acces din strada Ermil Pangratti, din centrul Bucureștiului. A fost urmat de colega sa de la Cultural, Nadine Vlădescu. Era ora 13.34. Momentul este surprins de una dintre camerele de supraveghere instalate la intrarea în clădire, în hol.

Olaianos e îmbrăcat într-o bluză neagră și blugi gri. Nadine are un pardesiu roșu și pantaloni negri. Olaianos intră primul, urmat de Vlădescu, care gesticulează repetat spunându-i ceva. Totul durează doar 14 secunde. În dreptul scărilor, Olaianos se întoarce brusc către Nadine, o prinde cu mâinile de gât și, în timp ce o scutură de cap, o împinge cu brutalitate în perete. După câteva secunde, jurnalistul sportiv se retrage, revine la scări, urmat de aceasta. Ea se ține de gât cu mâna dreaptă. E momentul în care, după ce urcă niște trepte, privirea lui Olaianos se intersectează cu camera de supraveghere.

Atunci, el pare că dă înapoi. Situația se detensionează, iar jurnalistul renunță să urce scările către conducerea Televiziunii Române. Cei doi schimbă câteva cuvinte, după care dau să iasă din clădire.

Marian Olaianos a fost concediat în cele din urmă

Conducerea TVR, care a demarat o anchetă internă, l-a exclus pe Olaianos din echipa pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Nadine Vlădescu a declarat la acea vreme că între ea și Olaianos exista o relație amoroasă, care între timp a devenit una toxică.

„Acesta m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei în cap, peste față, urechi, brațe, corp”, a afirmat atunci jurnalista.

În schimb, Marian Olaianos a negat relația intimă cu colega sa, mărturisind că a fost vorba doar de un flirt înțeles greșit, ajungând a fi hărțuit sexual.

„Aflându-mă într-o stare de maximă tensiune emoțională și în încercarea de a mă apăra, am împins-o la perete, apucând-o de zona gâtului. Dar nu am lovit-o”, a explicat el comisiei TVR.

În februarie 2023, Comisia de Disciplină a TVR a finalizat cercetarea și a decis desfacerea contractului de muncă al lui Marian Olaianos, decizie ce i-a fost comunicată în martie.

Comentarii
  • Adina si TVR ar trebui sa-l de-a in judecata, sa-l stoarca de bani pe prost. Adina pentru violenta fizica si verbala cu certificat medico legal si sa ceara daune si materiale de 100.000 € si TVR la fel, daune materiale si morale de 100.000 € pentru ca isi luase medical platit pe cand el inca mai era sub contract cu TVR dar lucra in acelasi timp la Prima Sport ca comentator sportiv

  • Doar CURVĂSĂREALĂ IEFTINĂ !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *