Prima pagină » Cancan » Au apărut deja primele conflicte la Survivor România 2022. Motiv de ceartă în tabăra Faimoșilor

Au apărut deja primele conflicte la Survivor România 2022. Motiv de ceartă în tabăra Faimoșilor

17 ian. 2022, 13:44,
BZI.ro, în Cancan

Nici bine nu a început emisiunea din Republica Dominicană că au și apărut primele conflicte la Survivor România 2022. Cu toate că ar trebui să fie foarte uniți, între cei din echipa Faimoșilor au apărut deja primele disensiuni. În plus, aceștia au pierdut și prima confruntare cu Războinicii, astfel aveau nervii întinși la maximum.

Îndrăgita emisiune de supraviețuire a debutat în sfârșit, însă la numai o zi de la startul competiției, în tabăra Faimoșilor au și apărut primele dispute și conflicte. La prima vedere, s-ar părea că vedetele de la Pro TV au fost deranjate de un gest, chiar la primele ore ale dimineții. Așa cum era de așteptat, tensiunea, emoțiile și dorul de casă încep să își spună cuvântul în Republica Dominicană. Și aceasta chiar dacă nu a trecut decât foarte puțin de la momentul în care Faimoșii și Războinicii au ajuns și au început confruntarea.

Primele conflicte la Survivor România 2022

După prima zi de probe, Faimoșii au pierdut confruntarea cu Războinicii, fiind învinși cu 10-8, după ce au avut scorul de 8-5. Odată cu înfrângerea, ei au pierdut și chitul pentru construirea casei, astfel că faimoșii s-au instalat pe insula lor și au dormit sub cerul liber. Mai mult, de la primele ore ale dimineții au apărut și unele conflicte între vedete din tabăra Faimoșilor.

Astfel, după o noapte friguroasă și grea, concurenții din echipa Faimoșilor s-au trezit gata de o nouă luptă. Roxana Ciuhulescu totuși nu a fost extrem de veselă când a fost nevoită să se scoale pentru că Andreea Tonciu și TJ Miles ar fi vorbit prea tare. Ea a fost cea mai deranjată de situație, explicând că și-ar fi dorit să mai prindă câteva minute de somn. Mai mult, Cătălin Zmărăndescu a fost și el o problema pentru restul concurenților. Și aceasta deoarece colegii de echipă s-au plâns că acesta a sforăit foarte tare și nu s-au putut odihni din cauza lui.

Roxana Ciuhulescu, perfuzii înainte de Survivor România

Concurenta a început să-și pregătească organismul pentru Survivor cu mult timp înainte de plecarea în Republica Dominicană. Dornică să reziste la efort, vedeta s-a antrenat mult și a început să-și facă perfuzii cu minerale și vitamine.

„Mă pregătesc din toate punctele de vedere, fizic și mental.  Îmi pregătesc organismul, mi-am pregătit familia. În primul rând fizic, pentru că fac foarte mult sport, de exemplu, mă duc la al doilea antrenament de ziua de astăzi, fac diferite clase, diferite tipuri de mișcare, mă pregătesc în mod special pentru supraviețuire și sunt clase specifice.

Îmi pregătesc organismul în sensul că am făcut și fac în continuare niște perfuzii cu minerale și cu vitamine și cu antioxidanți. Regimul meu alimentar: de trei săptămâni încoace mănânc slab caloric, dovadă că am și slăbit deja 2 kg. Mă pregătesc mental și m-am pus cam în toate ipostazele pe care cel puțin le-am urmărit și am văzut cam ce se întâmplă acolo”, a povestit Roxana Ciuhulescu înainte de plecare.

Cine sunt vedetele care concurează la Survivor România 2022

Concurenții care iau parte la celerbrul show de supraviețuire sunt împărțiți în două echipe. Astfel, din echipa Faimoșilor fac parte în acest sezon CRBL, Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la Ferma.

De cealaltă parte, din echipa Războinicilor fac parte Elena Matei (bucătar), Liviu Mihalca (dansator profesionist), Relu Pănescu (antreprenor), Ionuț Popa (antrenor personal), Alex Delea (barman), Ana Dobrovie (dansatoare), Blaze (vlogger), Angela Forero (medic veterinar), Alexandru Nedelcu (fotbalist), Ștefania Ștefan (online streamer), Alexandra Duli (manager) și Ramona Crăciunescu (curier). Însă, cum emisiunea este abia la început, cu siguranță vor mai apărea și alte conflicte la Survivor România 2022, între concurenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *