Prima pagină » Local » Au amenințat în stânga și în dreapta, dar în fața polițiștilor nu au mai fost atât de curajoși! Niște ieșeni scandalagii au fost luați pe sus la secție de oamenii legii

Au amenințat în stânga și în dreapta, dar în fața polițiștilor nu au mai fost atât de curajoși! Niște ieșeni scandalagii au fost luați pe sus la secție de oamenii legii

22 aug. 2022, 02:00, 1 ,
Violina GORCINSCHI în Local

Niște ieșeni au avut de petrecut ore întregi la secția de poliție, pentru că au încălcat legea, manifestându-se violent. Aceștia nu s-au putut abține și au amenințat persoanele din jurul lor, fie că erau soții, iubite sau chiar persoane străine. Polițiștii ieșeni au luat măsuri împotriva lor, pentru a evita ca aceștia să repete astfel de fapte

Mai mulți bărbați ce au amenințat și au produs o stare de panică persoanelor din jurul lor au stat mult și bine cu polițiștii care le-au cerut explicații. Un ieșean s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunile de violență în familie și amenințare, pentru că și-a agresat iubita și i-a adresat amenințări. Individul va trebui să dea ochii cu procurorii care se vor ocupa de cazul său.

un barbat care tine pumnul in fata

Ieșenii care s-au dat „zmei” în fața persoanelor mai vulnerabile nu au avut șanse în fața polițiștilor

Ieșeni intrați în atenția polițiștilor, pentru că au amenințat alte persoane

 o masina de politie si un politist langa

După ce a făcut scandal și a amenințat mai multe persoane, un bărbat a fost „liniștit” la secție de oamenii legii

În ultima săptămână, agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași au avut de lucru cu anumiți bărbați care au devenit violenți și au creat haos și frică în jurul lor. Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, este cercetat pentru săvârșirea a două infracțiuni, după ce a fost agresiv și i-a adresat amenințări iubitei sale.

„Agenții din cadrul Secției nr. III Poliție Rurală Popricani efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare. La data de 16 august 2022, un bărbat de 30 de ani ar fi agresat-o pe concubina sa și i-ar fi adresat acesteia amenințări. În urma sesizării primite, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului bănuit de comiterea faptelor. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 august 2022, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac.

După ce a petrecut cele 24 de ore la secție, pe data de 19 august 2022, bărbatul a fost prezentat, cu propuneri legale, procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Urmează să se stabilească ce măsuri legale se vor lua față de acesta, cercetările fiind continuate.

 un barbat care tine pumnul strans si o femeie pe fundal

Un ieșean este bănuit că și-ar fi amenințat și agresat iubita

Reținut, pentru că a făcut scandal două zile la rând

 o persoana care scrie si un ciocan de lemn

O femeie a cerut ordin de protecție împotriva soțului său, însă acesta nu a ținut cont de el

Tot recent, un ieșean, în vârstă de 37 de ani, a intrat în vizorul procurorilor pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

„În noaptea de 6 spre 7 august 2022, în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iași, bărbatul ar fi amenințat 3 persoane, tulburând, totodată, ordinea și liniștea publică. De asemenea, în dimineața zilei de 7 august 2022, acesta ar fi amenințat alte două persoane. Bărbatul reținut a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Un alt bărbat a fost penalizat, pentru că a încălcat interdicția de a se apropia de soția sa. Având un ordin de protecție emis împotriva sa, un bărbat de 54 ani nu a ținut cont de acesta și s-a dus în locuința soției sale, în orașul Podu Iloaiei. Ulterior, bărbatul a fost reținut de polițiști, iar acum se află sub control judiciar pentru 30 de zile.

Mai mulți bărbați bănuiți că au amenințat alte persoane au fost luați în vizor de către oamenii legii și urmează să se stabilească vinovăția acestora.

Comentarii
  • Ce să le ceri la niște țărani bețivani care se dau băieți! Bătaie cât încape pe spinarea lor și la canal cu ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *