Prima pagină » Eveniment-Social » Au ajuns după gratii după ce au intrat în curtea unei femei. Iată cum s-a ajuns la asta
Au ajuns după gratii după ce au intrat în curtea unei femei. Iată cum s-a ajuns la asta

Au ajuns după gratii după ce au intrat în curtea unei femei. Iată cum s-a ajuns la asta

22 apr. 2020, 04:00,
Dragos Savin în Eveniment-Social

Polițiștii ieșeni au identificat patru bărbați bănuiți de tâlhărie calificată. Aceștia au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Ciurea au identificat patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 ani și 32 de ani, toți din comuna Mogoșești, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că, în seara de 17 aprilie a.c., aceștia ar fi pătruns, fără drept, pe proprietatea unei femei de 63 de ani, din comuna Mogoșești, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (o drujbă, două furci, un ham, 20 de căpestre etc.) și păsări (8 găini și două picheri), cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei, iar ulterior, când ar fi fost observați de persoana vătămată, aceștia ar fi aruncat cu pietre asupra sa. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 18 aprilie a.c., cei patru bărbați au fost reținuți de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introduși în Arestul I.P.J. Iași. Ulterior, aceștia au fost prezentați cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *