Prima pagină » Titlurile zilei » Au adoptat o fetiță, iar când aceasta a crescut, a rămas însărcinată și a aflat cine sunt părinții ei adevărați. Ce a urmat îi „bântuie” și acum pe părinții adoptivi – FOTO

Au adoptat o fetiță, iar când aceasta a crescut, a rămas însărcinată și a aflat cine sunt părinții ei adevărați. Ce a urmat îi „bântuie” și acum pe părinții adoptivi – FOTO

20 nov. 2023, 02:00, 4 ,
Ștefana Șovea în Titlurile zilei

Elena Totoi este din comuna ieșeană Lungani și are 73 de ani. În urmă cu mai bine de 30 de ani, femeia și soțul ei au adoptat o fetiță, însă ceea ce a putut aceasta să le facă după ce a crescut îi „bântuie” chiar și în ziua de azi

A născut la vârsta fragedă de 15 ani, iar după doar trei ani și-a cunoscut părinții biologici. Deși familia Totoi a crescut-o cu greu, dintr-un venit produs doar din munca cu ziua, tânăra a decis să își abandoneze copilul, dar și părinții adoptivi, pentru a se muta la cei care i-au dat viață.

Au adoptat o fetiță și au crescut-o cu greu, iar aceasta le-a făcut ceva greu de imaginat

Elena Totoi a ajuns la vârsta de 73 de ani cu o supărare care o macină chiar și în ziua de azi. După ce a crescut o fetiță pe care a adoptat-o împreună cu soțul ei, aceasta le-a făcut ceva greu de imaginat.

La vârsta de 15 ani a născut un băiețel pe care la doar trei ani l-a lăsat în totalitate în grija părinților ei adoptivi, pentru a se muta la cei care i-au dat viață. De atunci, ea nu și-a mai văzut băiatul, iar familia Totoi nu mai știu nimic de fata pe care a crescut-o din puținul ei.

„Noi am înfiat o fată, iar la vârsta de 15 ani a născut un băiețel. A mai stat la noi până la 18 ani, iar atunci și-a cunoscut părinții biologici și s-a mutat la ei. Copilul l-a lăsat la noi și, de atunci, noi nu mai știm nimic de ea. Ne-a fost foarte greu, eu de la vârsta de 12 ani am lucrat la C.A.P., dar, pentru că eram minoră, nu a fost trecut vechimea în cartea de muncă și acum nici eu și nici soțul meu nu avem pensie”, spune Elena Totoi.

Merg la muncă cu ziua pentru ca băiatul abandonat de mama lui să ajungă cineva în viață

Atât Elena Totoi, cât și soțul ei au lucrat în C.A.P-urile comuniste din Iași, însă niciunul nu beneficiază de pensie. Singurul venit pe care îl au este suma de 305 lei, ajutor social, dar aceștia mai câștigă câte ceva și din munca cu ziua prin sat.

Băiatul pe care l-au crescut încă de când s-a născut a ajuns la vârsta de 18 ani, este elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Haralamb Vasiliu” din Podu Iloaiei și face zilnic naveta din comuna Lungani către liceu, pentru a putea merge la cursuri.

„Trăim cu 305 lei pe lună, care este un ajutor social. Băiatul acum este mare, este în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic «Haralamb Vasiliu» din Podu Iloaiei și face naveta în fiecare zi de aici, din comuna Lungani. Eu și soțul meu mai mergem cu ziua, el mai merge și taie lemne cu drujba, mai avem și niște animale, este greu, dar mergem înainte”, adaugă Elena Totoi, femeia care a adoptat o fetiță împreună cu soțul ei.

Comentarii
  • Neam de țigani, putori recidiviste. Se plânge că e greu dar are bani să-și vopsească părul. Și bunica a fost CAP-istă dar avea o gospodărie mai mare dragul.

  • De unde scoateti toate putorile astea de ciori? Nu exista muncit de la 12 ani la CAP! Cioara asta n a muncit in viata ei! A luat un copil in ,,ingrijire” doar pt bani…de asta si educatia data( la 15 ani ,, naste un copil”) Toti care au muncit la CAP aveau si primeau norme de facut ,,pe braț de munca”, si acum au pensii aproximativ egale! Cioara n a muncit si acum așteaptă milă publica ca si cioroiul celălalt cu paiinea mancata de șoareci!… La munca putorilor!

  • Nu mai promovați toate putorile cu povestiri SF, stau toata ziua si nu fac nimica si așteaptă de la fraieri sa pună botul.

  • Deschideți-i un cont la cioară, la raifansen bank !!!!!….🤣…,,cî vin săbătorili șî n-avem pensâi n avem nica , cî am fost niste putori tătî viața! Pliz vă rog!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
31 august 2024
31 august 2024