Prima pagină » National » ATV răsturnat într-o râpă adâncă de o sută de metri. Un cetăţean străin, de 20 de ani, nu a reușit să sară la timp
ATV răsturnat într-o râpă adâncă de o sută de metri. Un cetăţean străin, de 20 de ani, nu a reușit să sară la timp

ATV răsturnat într-o râpă adâncă de o sută de metri. Un cetăţean străin, de 20 de ani, nu a reușit să sară la timp

12 aug. 2024, 20:20,
în National

Autorităţile din judeţul Sibiu au intervenit, luni, în staţiunea Păltiniş, unde un ATV a căzut într-o râpă adâncă de o sută de metri, în Păltiniş. Un bărbat a reuşit să sară de pe vehicul înainte de cădere, dar un cetăţean străin, de 20 de ani, a căzut în râpă, fiind scos inconştient de către Salvamont. ATV-ul a luat foc, iar flăcările s-au extins la vegetaţie.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanţelor în care s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane, în zona Şanta, Păltiniş. Astăzi, în jurul orei 17.00, în timp ce conducea un ATV pe un drum forestier, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din mun. Sibiu, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, ATV-ul prăbuşindu-se într-o râpă cu o adâncime de aproximativ 100 de metri”, a transmis, lunik, IPJ Sibiu.

Un cetăţean străin, în vârstă de 20 de ani, a căzut odată cu ATV-ul

Sursa citată a precizat că şoferul a reuşit să sară de pe vehicul înainte ca acesta să se prăbuşească în râpă, însă pasagerul, un cetăţean străin, în vârstă de 20 de ani, a căzut odată cu ATV-ul.

La faţa locului au intervenit pompierii sibieni, alături de Salvamont Sibiu, SAJ Sibiu, jandarmii montani şi poliţişti.

ISU Sibiu a precizat că , după ce ATV-ul s-a răsturnat, a izbucnit un incendiu care s-a extins şi la vegetaţie, respectiv la litiera pădurii.

„Bărbatul de aproximativ 20 de ani, a fost extras din râpă cu ajutorul Salvamont, inconştient. A primit asistenţă medicală de la echipajul SAJ, fiind ulterior predat elicopterului SMURD Braşov care îl va transporta la UPU Sibiu”, a mai transmis ISU Sibiu.

Pompierii acţionează pentru stingerea incendiului, zona fiind greu accesibilă. Sunt alocate la intervenţie o autospecială de stingere, trei autospeciale de primă intervenţie, o autocisternă şi un autocamion de suport logistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *