Prima pagină » Titlurile zilei » Ați văzut vreodată un șmecher adevărat?  Aici nu este cazul. El este Radu, un ”găinar” trezit ieri dimineață de mascați. Are un CV bogat în infracțiuni mărunte- EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Ați văzut vreodată un șmecher adevărat?  Aici nu este cazul. El este Radu, un ”găinar” trezit ieri dimineață de mascați. Are un CV bogat în infracțiuni mărunte- EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

03 apr. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Radu este un „găinar” trezit ieri dimineață de mascați, ce are din nou probleme cu legea. Individul ar fi comis mai multe infracțiuni pe raza municipiului Iași, dar în cele din urmă a fost prins

Radu Călin, un tânăr care a mai avut de-a face cu legea, a comis-o din nou. Individul a ajuns pe mâna polițiștilor de la Biroul de Investigații Criminale (BIC) Iași după ce ar fi comis mai multe infracțiuni. Ieri, acesta a ajuns în fața procurorilor pentru a „povesti” cum a comis faptele. Duminică dimineața, polițiștii ieșeni au efectuat și o percheziție domiciliară pentru a aduna mai multe dovezi împotriva individului.

„La data de 2 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor din cadrul SAS Iași, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, pe raza municipiului Iași, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și tentativă la furt.

În baza probatoriului administrat în cauză, la aceeași dată, polițiștii au reținut un bărbat pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul IPJ Iași. La aceeași dată, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, procurorul de caz dispunând măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași. Cercetările continuă.

Radu Călin, un „găinar” trezit ieri dimineață de mascați. Nu este prima dată

În anul 2020, instanța l-a condamnat pe Radu Călin, cu antecedente penale, la trei ani de închisoare, tot cu suspendare, pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată și acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată. De asemenea, magistrații au încetat procesul penal în cazul acestuia, pentru furt, deoarece a intervenit împăcarea cu partea vătămată.

„Pe data de 3 iulie 2019, ajutat de inculpatul Chiriac Valentin, Călin Radu a urmărit partea vătămată (o tânără – n.r.) în zona pietonalului Ștefan cel Mare și Sfânt, i-a luat portofelul din rucsacul pe care îl ținea la spate, iar, din portofel, acesta a luat diferite carduri bancare de pe care a extras sume de bani de la bancomat”, au menționat procurorii.

În urma incidentului, tânăra păgubită a formulat o plângere la poliție, susținând că ar fi rămas, în total, fără 1.000 de lei (100 de lei din portofel și 900 de lei de pe card – n.r.), iar oamenii legii au cerut filmările de la camerele băncilor. La scurt timp, polițiștii au anunțat că îi caută pe cei doi suspecți, făcând publice și imaginile lor.

Acum rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Radu Călin, un „găinar” trezit ieri dimineață de mascați, după ce a comis mai multe furturi.

Comentarii
  • Tăiați-i mâinile ca să nu mai fure, apoi lăsat în libertate sa se descurce, sa supraviețuiască, nu sa stea bine merci în pușcărie pe banii nostri

  • Eiii gaaata !!! Limbistule
    Stă pe banii tăi…

  • ce plm e cu asta?? :))))))))))))))
    doi pumni in gura si e gata

  • Florin Calin

    Da ce ai facut bobita ? 😀

  • Asa „oras”, asa „interlopi”.

  • Toți tăntălăii își dau cu părerea, dar nu observă nimeni titlul jegos pe care ciumegul de redactor ni l-a aruncat ca un adevărat jmeker mafyot barosan împărat galactic ce e.

  • Deci lasand gluma la o parte, ar trebui sa intrebam procurorii la cate fapte trebuie sa ne mai asteptam, pentru ca indivizi de teapa acestuia sa intre in arest? Ba cu suspendare, ba control judiciar si lumea sufera. Daca era un magistrat in ecuatie, se mai intampla asa ceva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *