Prima pagină » Cancan ultimă oră » „Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor

„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor

08 sept. 2024, 09:00,
în Cancan ultimă oră

Karmen Minune și soțul ei s-au despărțit după cinci ani de căsnicie, în timp ce s-a zvonit că și sora ei mai mică, Adriana, ar fi ajuns în pragul separării de Nicu, bărbatul cu care are o fetiță. De curând, amândouă au fost întrebate dacă au divorțat, având în vedere zvonurile din ultima perioadă.

Karmen Minune a anunțat în urmă cu aproape o săptămână că ea și Bogdan Căplescu s-au separat, la cinci ani de când s-au căsătorit civil. În urmă cu aproape două luni, și fratele ei, Adrian Minune Jr., s-a despărțit de logodnică și s-a zvonit că și Adriana ar fi ajuns într-o astfel de situație.

Karmen și Adriana Simionescu, întrebate de urmăritori dacă au divorțat

De curând, Karmen și Adriana Simionescu s-au afișat împreună pe Instagram, acolo unde au răspuns la câteva dintre întrebările urmăritorilor, printre care și aceea legate de separare. Cele două fiice ale manelistului s-au amuzat atunci când cineva le-a întrebat dacă au divorțat amândouă și au oferit un răspuns scurt.

„Eu de ea și ea de mine”, au spus Karmen și Adriana Simionescu, pe Instagram.

După ce au răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor, cele două au cântat împreună și au dat de înțeles că nimic din ce se vorbește în ultima perioadă nu le-a afectat.

Adriana Simionescu spune că familia ei se înțelege bine cu soțul ei, Nicu

Nicu ar avea o afacere profitabilă, un lanț de frizerii, iar familia Adrianei Simionescu nu ar fi fost de acord cu ce se ocupă Nicu. Fata manelistului spune că nu s-a pus problema ca soțul să nu se ridice la înălțimea așteptărilor familiei ei și susține că Nicu are o relație strânsă cu părinții ei.

„Nu (n.r. că ar fi apărut probleme în relație din cauza banilor). Am mai văzut un alt articol despre Nicu cum că tata nu ar fi de acord cu profesia lui, cu ceea ce face el. Nu, astea sunt speculații care nu sunt bazate pe nici măcar o fărâmă de adevăr. Suntem foarte, foarte bine. Nu cred că a înțeles cineva că între noi ar exista vreo problemă financiară. Nu cred că au crezut oamenii chestia asta”, declara Adriana Simionescu, la Viața fără filtru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *