Prima pagină » Local » Atenție, șoferi! Traficul de pe mai multe străzi din Iași va fi închis pentru reparații
Atenție, șoferi! Traficul de pe mai multe străzi din Iași va fi închis pentru reparații

Atenție, șoferi! Traficul de pe mai multe străzi din Iași va fi închis pentru reparații

20 aug. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

Timp de mai multe zile, traficul de pe încă 3 străzi din Iași va fi închis pentru reparații la carosabil

Echipele de la Citadin lucrează în tot orașul, în această perioadă, și rămâne de văzut dacă vor finaliza lucrările până la începerea noului an școlar. Unele dintre lucrări sunt efectuate pe timpul nopții, în special, în zonele intens circulate pe timpul zilei.

Traficul de pe mai multe străzi va fi închis pentru reparații

Începând cu astăzi, încă trei străzi din Iași vor intra în reparații. Pasajul Păcurari va fi închis, în mare parte a zilei, pentru a fi făcute reparații punctuale. Pe strada Cucu se va lucra pe timpul nopții pentru a nu afecta traficul prea mult. De asemenea, timp de câteva zile, și pe bulevardul C.A. Rosetti se vor face reparații.

„În data de 20 august, între orele 06:00 – 16:00, va fi închisă circulația în Pasajul Păcurari. În perioada 20-24 august, între orele 22:00 – 06:00, va fi restricționată circulația pe str. Cucu, intersecție cu str. Stihii, și va fi închisă pe str. Stihii (sensul de mers între str. Cucu și str. Sărărie). În perioada 20 – 24 august, între orele 06:00 – 16:00, va fi restricționată circulația pe bulevardul C.A. Rosetti (tronsonul cuprins între intersecția cu strada Cucu și intersecția cu strada Brândușa). Măsurile sunt necesare pentru că, în funcție de condițiile meteorologice, în această zonă, echipele SC Citadin SA efectuează lucrări de refacere a carosabilului. Aceste lucrări sunt făcute în scopul menținerii tramei stradale în bună stare de exploatare și siguranță a circulației. În timpul lucrărilor, pe tronsonul respectiv, va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, a transmis Citadin SA.

Echipele lucrează și în alte zone

În momentul de față, echipele de la Citadin lucrează în mai multe cartiere din oraș. De asemenea, pe timpul nopții sunt efectuate marcaje pe carosabil.

„Echipele de la Citadin SA Iași execută următoarele lucrări: reparații cu asfalt pe calea Galata, Liceul Teoretic Waldorf, strada Mitropolit Varlaam; demontare borduri pe șoseaua Nicolina 18; reparații cu material concasat pe strada Prof. Agricola Cardaș, Școala Ghica Vodă; montare borduri și reparații cu material concasat în zona Colegiului Mihai Eminescu; reparații în zona stadionului Municipal, stadionului Tineretului; marcaje în zona școlilor, grădinițelor, în zona Tătărași, zona Păcurari; marcaje parcări pe strada Strămoșilor și Bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. În cursul serii, vor fi făcute marcaje transversale pe strada Achim Stoia, strada Costache Negri, strada Bărboi, strada Armeană, strada Sf. Sava, strada Agatha Bârsescu, strada Mănăstirea Dancu; marcaje longitudinale pe strada Silvestru, strada Străpungere Silvestru și șoseaua Moara de Foc”, au mai precizat reprezentanții Citadin SA.

Traficul va fi închis pentru a se face reparații pe străzi de către echipele de la Citadin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *