Prima pagină » Local » Atenție, șoferi! Mai multe străzi din Iași vor intra în reparații, iar circulația mașinilor va fi închisă
Atenție, șoferi! Mai multe străzi din Iași vor intra în reparații, iar circulația mașinilor va fi închisă

Atenție, șoferi! Mai multe străzi din Iași vor intra în reparații, iar circulația mașinilor va fi închisă

17 sept. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

În următoarea săptămână, mai multe străzi din Iași vor intra în reparații, iar circulația mașinilor va fi închisă. Echipele de la Citadin vor turna un covor asfaltic nou

Citadin a anunțat că, pentru zilele următoare, șoferii din Iași vor trebui să evite anumite zone, deoarece se efectuează lucrări. Pe bulevardul Nicolae Iorga, unde s-a început deja cu decopertarea, reparațiile au fost oprite din cauza ploilor, iar intervalul de timp a mai fost prelungit pentru încă două săptămâni.

Circulația va fi închisă, pe mai multe străzi, pentru reparații la asfalt

În cartierul Cantemir, pe strada Decebal, spre șoseaua Națională, va fi turnat un nou strat de asfalt. Pentru mare parte a zilei, circulația va fi oprită. De asemenea, și pe strada Florilor dinspre șoseaua Arcu, lucrările vor dura până la 21 septembrie.

„În perioada 17 – 18 septembrie, între orele 08:00 – 18:00, circulația va fi închisă pe strada Decebal (tronsonul cuprins de la intersecția cu șoseaua Națională până în dreptul blocului C7 – strada Decebal). În perioada 17 – 21 septembrie, între orele 08:00 – 18:00, circulația va fi închisă pe strada Florilor (tronsonul cuprins între intersecția cu stradela Florilor și intersecția cu strada Buzescu). Măsura este necesară pentru că, în funcție de condițiile meteorologice, în această zonă echipele S.C. Citadin S.A. efectuează lucrări de refacere a carosabilului. Aceste lucrări sunt făcute în scopul menținerii tramei stradale în bună stare de exploatare și siguranță a circulației. În timpul lucrărilor, pe tronsonul respectiv va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, au transmis reprezentanții Citadin.

De asemenea, și lucrările de pe bulevardul Nicolae Iorga au fost prelungite, deoarece în ultimele zile muncitorii nu au putut să asfalteze din cauza vremii. După ce va fi finalizată porțiunea până la pasajul Galata, muncitorii vor continua reparațiile înspre gara Nicolina.

„În perioada 17 – 22 septembrie, între orele 20:00 – 06:00, circulația va fi restricționată/închisă pe bulevardul Nicolae Iorga – tronsonul cuprins între intersecția cu Șoseaua Națională și intersecția cu Pasajul Galata (primele două benzi de la bordură vor fi închise, circulația putându-se desfășura pe banda a treia – linia de tramvai). Măsura este necesară pentru că, în funcție de condițiile meteorologice, în această zonă, echipele S.C. Citadin S.A. efectuează lucrări de refacere a carosabilului”, au mai precizat reprezentanții Citadin.

Compania lucrează, în mai multe zone, în oraș

În această perioadă, compania are deschise mai multe șantiere în municipiul Iași. Pe lângă lucrările de asfaltare, compania se mai ocupa și cu marcajele transversale pe străzile intens circulate. În perioada de vară au fost mult mai multe reparații efectuate, având în vedere că și vremea a permis acest lucru.

„Echipele Citadin efectuează următoarele lucrări: reparații în zona Stadionului Municipal, Stadionului Tineretului, Pietonal Ștefan cel Mare și la baza de producție. În cursul serii se vor executa: frezare suprafețe – bulevardul Nicolae Iorga, marcaje transversale pe strada Aurel Vlaicu, bulevardul Virgil Săhleanu, șoseaua Arcu, strada Arcu, strada Gării, strada Bacinschi”, au adăugat reprezentanții Citadin.

Circulația va rămâne închisă pe străzile unde se efectuează reparațiile, iar în perioada următoare este posibil să mai fie anunțate mai multe lucrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024