Prima pagină » Eveniment-Social » Atenţie, şoferi! Lucrări de reabilitare a liniei de tramvai şi a drumului rutier, în cartierul Dancu
Atenţie, şoferi! Lucrări de reabilitare a liniei de tramvai şi a drumului rutier, în cartierul Dancu

Atenţie, şoferi! Lucrări de reabilitare a liniei de tramvai şi a drumului rutier, în cartierul Dancu

18 mart. 2022, 16:52,
în Eveniment-Social

Începând cu data de 21 martie 2022, orele 08.00, vor începe lucrările de reabilitare a liniei de tramvai şi a drumului rutier (de la intrare în cartier Dancu până la Rond tramvai Dancu), a transmis Primăria Holboca.

Circulaţia rutieră pe acest sector de drum se va desfăşura doar pe un singur sens, dintre municipiul Iaşi, spre rondul de tramvai. Pentru sensul rond tramvai, spre municipiul Iaşi, circulaţia se va devia prin cartierul de blocuri Dancu, pe strada Daliei, pe lângă blocurile C2, C1, E1, F1, G1, sensul unic de pe lângă Scoala Ştefan cel Mare, la intersecţia strada Daliei cu strada Dascălilor se va vira la stanfa cu direcţia DJ 249 A, municipiul Iaşi.

Pentru a se asigura o fluentă normală a traficului rutier, rugăm toţi conducătorii auto precum şi pe ceilalţi participanţi la trafic să nu mai oprească, staţioneze, parcheze autovehiculele neregulamentar, în caz contrar va fi nevoie să intervină Politica Locală Holboca şi să aplice sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002 republicată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *