Prima pagină » Local » Atenție, șoferi! Echipele de la Citadin lucrează pe mai multe străzi din Iași, în această săptămână
Atenție, șoferi! Echipele de la Citadin lucrează pe mai multe străzi din Iași, în această săptămână

Atenție, șoferi! Echipele de la Citadin lucrează pe mai multe străzi din Iași, în această săptămână

08 iul. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

În această săptămână, mai multe străzi din Iași vor fi închise, deoarece echipele de la Citadin lucrează la asfaltarea carosabilului. În această perioadă, vor fi efectuate mai multe lucrări, având în vedere că traficul este mai liber

Începând cu astăzi, Citadin mai adaugă trei străzi pe lista lucrărilor la carosabil. Astfel, circulația mașinilor va fi restricționată parțial sau complet, în funcție de caz. Șoferii vor trebui să găsească alte rute pentru a nu rămâne blocați.

Echipele de la Citadin blochează mai multe străzi din Iași, în această săptămână

Șoferii trebuie să evite intersecția de la Cotnari, deoarece astăzi și mâine vor fi făcute lucrări, iar traficul va fi îngreunat. Această zonă este extrem de circulată, astfel că este de așteptat ca să se creeze ambuteiaje.

„În perioada 08 – 09 iulie., între orele 06:00 – 16:00, va fi restricţionată circulaţia pe bd. Socola, la intersecţia cu bulevardul Nicolae Iorga şi bulevardul Primăverii. În perioada 08 – 13 iulie, între orele 06:00 – 18:00, circulaţia pe str. Alexandru Ipsilanti Vodă (tronsonul cuprins între str. Alexandru Ipsilanti Vodă nr. 39 şi str. Sfântul Andrei nr. 51) va fi închisă. În perioada 08 – 20 iulie, între orele 08:00 – 18:00, circulaţia pe str. Sfântul Atanasie (tronsonul cuprins între str. Sfântul Atanasie nr. 5 şi str. Rece) va fi închisă. Măsurile sunt necesare pentru că, în funcție de condițiile meteorologice, în această zonă, echipele SC Citadin SA efectuează lucrări de refacere a carosabilului. Aceste lucrări sunt făcute în scopul menținerii tramei stradale în bună stare de exploatare și siguranță a circulației. În timpul lucrărilor, pe tronsonul respectiv, va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, a transmis Citadin SA.

De asemenea, se vor efectua și lucrări la intersecția din Bularga, însă acestea vor fi făcute noaptea, pentru a nu îngreuna traficul din zonă.

„În perioada 08-14 iulie, între orele 22:00 – 06:00, va fi restricţionată circulaţia pe bulevardul Socola, la intersecţia cu strada Bucium şi strada Cronicar Mustea. Măsura este necesară pentru că, funcţie de condiţiile meteorologice, în această zonă, echipele S.C. CITADIN S.A. efectuează lucrări de refacere a carosabilului”, au mai precizat reprezentanții Citadin SA.

Continuă lucrările în oraș

În această perioadă, cetățenii trebuie să se aștepte să fie deschise mai multe șantiere. Deoarece elevii și studenții sunt în vacanță, iar mulți angajați au concediu, străzile sunt puțin mai libere, fiind un prilej pentru echipele de muncitori să facă reparații.

De asemenea, ar trebui ca în viitorul apropriat să înceapă și lucrările de pe bulevardul Nicolae Iorga, în zonele unde asfaltul s-a făcut valuri din cauza mașinilor de mare tonaj care circulă prin zonă.

Săptămâna aceasta, echipele de la Citadin vor efectua mai mult lucrări pe străzile din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
07 septembrie 2024
07 septembrie 2024