Prima pagină » National » Atenție, români! Politicienii vor promite marea cu sarea doar să câștige alegerile
Atenție, români! Politicienii vor promite marea cu sarea doar să câștige alegerile

Atenție, români! Politicienii vor promite marea cu sarea doar să câștige alegerile

19 aug. 2024, 10:26, 1 ,
în National

Suntem, neoficial, în plină campanie electorală, iar românii trebuie să fie atenți la promisiunile făcute de politicieni, promisiuni care nu vor fi onorate vreodată.

În fiecare campanie electorală, de peste 30 de ani, fiecare partid a promis marea cu sarea doar să câștige alegerile. Imediat după ce le-au câștigat, politicienii români au stat confortabil fără să miște vreun deget. La peste 30 de ani de la revoluție, românii trăiesc din ce în ce mai prost. Salarii mici, produse scumpe, educație precară, spitale mizere și prea puțini kilometri de autostradă. Vloggerul Bogdan Dumitru punctează acest lucru într-o postare:

” Salutare oameni buni! Am un avertisment pentru voi toți. Dragi români, urmează 7-8 în care o să auziți cele mai mari minciuni auzite vreodată în 4 ani de zile. În aceste zile se vor construi spitale, se vor face șosele, autostrăzi, se vor construi parcări supraetajate se vor muta cartiere, se vor analiza posibilitatea aducerii lui Elon Musk să construiască o fabrică Tesla, se vor construi fabrici în fiecare județ. China va prelua în colaborare cu Olanda Portul Constanța și vor face cel mai mare hub economic. În aceste zile, totul este posibil. Toate aceste minciuni vor veni din partea celor care candidează. ” explică vloggerul.

Televiziunile vor manipula pentru că sunt plătite de partidele politice

Pe de altă parte, Bogdan Dumitru vorbește despre modul în care oamenii trebuie să-și ia informațiile. Acesta a subliniat faptul că televiziunile manipulează, vor manipula în contextul în care partidele politice plătesc sume amețitoare de bani pentru a-și promova agenda politică

Dragi români aveți foarte mare grijă de unde vă luați informațiile, pe cine ascultați și pe cine credeți. Este de preferat ca în această perioadă să evitați să vă uitați la televizor. În această perioadă, tot ce înseamnă media va fi plătită cu bani grei tocmai pentru a vă minți și a vă induce în eroare. Așa că dragi români vă rog din suflet, aveți grijă ce băgați în seamă. Minciunile din următoarele zile vor fi epice. Țineți minte lucrurile astea. Minciunile din campania electorală ar trebui băgate în Cartea Recordurilor pentru că sunt ceva ce depășesc imaginația oricărui om sănătos la cap. Toți candidații se vor întrece în a promite absolut tot. Dacă îi întrebi dimineața, la 3 dimineața dacă pot să facă o autostradă între Pământ și Pluto, el o va face. Mare, mare grijă. Mergeți la vot, votați cu capul, votați logic, votați ce credeți voi că este mai bine pentru viitorul vostru. Nu votați promisiuni, nu votați minciuni. Doar votând putem schimba ceva. ”

În concluzie, românii trebuie să înțeleagă că de atâția ani politicienii, indiferent de partid, au făcut promisiuni pe care nu le-au onorat niciodată. Au fost, sunt și vor fi și mici excepții, dar prea puține. Așadar, românii trebuie să fie atenți la promisiunile politicienilor pentru că urmează o perioadă extrem de intensă din punct de vedere politic.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024