Prima pagină » Economic Local » Atenție la afacerile on-line! O firmă din Iași dedicată divelor trage țeapă clienților. Promit cele mai sexy ținute
Atenție la afacerile on-line! O firmă din Iași dedicată divelor trage țeapă clienților. Promit cele mai sexy ținute

Atenție la afacerile on-line! O firmă din Iași dedicată divelor trage țeapă clienților. Promit cele mai sexy ținute

29 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

O firmă din Pașcani a reușit să atragă zeci de nemulțumiri. Site-ul chic-diva.ro este destinat în special femeilor. Clienții sunt nemulțumiți pentru că nu primesc produsele, iar banii achitați nu sunt returnați. „Nici până în prezent nu mi-au returnat banii, deși le-am trimis mail-uri în repetate rânduri”, a spus D. Toma. „I-am sunat pe cei de la Chic Diva că doresc returnarea sumei achitate și anularea comenzii. Nu s-a întâmplat nimic. Consider că am fost înșelată”, a precizat Emilia G. „Mare țeapă. Nu comandați de pe acest site. Neseriozitate și lipsă de comunicare”, a postat Gema Daniela Tatu. Firma este administrată de către Ana Delia Constantinescu, din Ploiești. Reprezentanții societății nu au putut fi contactați pentru a oferi un punct de vedere

O firmă cu sediul în Pașcani ce desfășoară activități de comerț on-line a revenit în atenția autorităților. Zeci de reclamații s-au strâns pe numele societății Diva New Trends SRL, care administrează site-ul www.chic-diva.ro. Clienții sunt nemulțumiți de prezentarea produselor. De cele mai multe ori, produsele constând în paltoane și rochii nu corespundeau cu prezentarea de pe site în momentul în care coletele erau preluate de la curier. Reclamațiile au ajuns la sediul Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorului Nord-Est (CRPC) Iași.

„Am comandat un palton de pe site-ul chic-diva.ro în data de 17.11.2019, palton ce a fost cumpărat la începutul lunii decembrie și ridicat de mine de la curier în data de 13.12.2019. Din cauză că nu corespundea cu ceea ce am văzut pe site, am făcut cerere de returnare, cerere confirmată de ei. După spusele lor, trebuia să îmi primesc banii înapoi până pe data de 20 ianuarie 2020. Nici până în prezent nu mi-au returnat banii, deși le-am trimis mail-uri în repetate rânduri”, a spus D. Toma.

Reprezentanții societății nu au putut fi contactați pentru a oferi un punct de vedere.

Nu mai trimit coletele

Alt client s-a plâns că a cumpărat un obiect vestimentar ce urma să-l facă cadou. Chiar dacă tranzacția a fost validată, produsul nu a mai fost expediat. Totodată, reprezentanții societății nu au mai răspuns pentru a oferi explicații.

„Am comandat un produs de pe site-ul chic-diva, am achitat integral suma cu cardul on-line și nici în ziua de azi nu am primit comanda. Produsul trebuia făcut cadou, însă din cauza lipsei de profesionalism am renunțat la ideea de a-l dărui. I-am sunat pe cei de la Chic Diva că doresc returnarea sumei achitate și anularea comenzii. Nu s-a întâmplat nimic. Consider că am fost înșelată”, a precizat Emilia G.

Și pe rețelele de socializare au fost exprimate nemulțumiri.

„Mare țeapă. Nu comandați de pe acest site. Neseriozitate și lipsă de comunicare. Apelez pe toate căile întrucât persoana responsabilă cu site-ul mi-a dat block la postări. Dacă nu sunt favorabile, devii persona non grata”, a postat Gema Daniela Tatu.

Afacere înființată în urmă cu cinci ani

Firma Diva New Trends SRL a fost înființată în 2015. În acest interval, cifra de afaceri anuală a fost de aproape 200.000 lei, cu un profit minim și trei angajați. Administratorul societății este Ana Delia Constantinescu, din Ploiești, care are și calitatea de asociat în firmă. În societate mai apare pășcăneanul Mihai Dascălu și Nichita Florin Constantinescu. Inițial, Dascălu a fondat societatea Diva New Trends SRL, având calitatea de asociat alături de Ana Delia Constantinescu. În descrierea afacerii cei doi s-au lăudat că au ajuns să aibă peste 1.500 de clienți pe lună. Dascălu, alături de Dăscălescu, a deschis și Diva New Fashion SRL. Nu în ultimul rând, Dascălu a înființat societatea Live Media Services SRL cu sediu social în Pașcani, ce are ca obiecte de activitate „producție cinematografică, video și de programe de televiziune”. De asemenea, cei doi parteneri de afaceri au înființat și Matledi SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *