Prima pagină » Local » Atenție, ieșeni! Traficul va fi restricționat, pe mai multe străzi din Iași, pentru repararea carosabilului – FOTO

Atenție, ieșeni! Traficul va fi restricționat, pe mai multe străzi din Iași, pentru repararea carosabilului – FOTO

21 iun. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan în Local

Echipele de la Citadin vor efectua reparații pe mai multe străzi din Iași, astfel că traficul va fi restricționat pentru mai multe zile. În tot municipiul, sunt deschise șantiere pentru repararea carosabilului

În următoarea zile, echipele de muncitori de la Citadin vor începe noi șantiere pe străzile din Iași. Șoferii vor trebui să găsească rute ocolitoare și să se aștepte la un trafic intens în zonele vizate. Pe podul rutier din zona Podul de Piatră, se va turna un strat nou de asfalt, însă lucrările vor fi efectuate noaptea.

Traficul pe mai multe străzi din Iași va fi restricționat pentru reparații cu asfalt

Începând de astăzi, pe strada Gându, traficul va fi închis complet. Șoferii foloseau această rută pentru a ajunge spre Podul de Piatră sau spre Gară mult mai ușor. De asemenea, circulația de pe podul Sfântu Ioan va fi închisă complet în aceste zile.

„Până la data de 25 iunie, între orele 08:00-18:00, va fi închisă circulația pe strada Gându, tronsonul cuprins între str. Petru Rareș și str. Sfântul Petru Movilă. Măsura este necesară pentru că, în această zonă, echipele S.C. Citadin S.A. efectuează lucrări de refacere a carosabilului, funcție de condițiile meteorologice. Până la 22 iunie, va fi închisă circulația între orele 08:00-20:00, podul rutier peste râul Bahlui, de pe str. Sf. Ioan. Aceste lucrări sunt făcute în scopul menținerii tramei stradale în bună stare de exploatare și siguranță a circulației. În timpul lucrărilor, pe tronsoanele respective, va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență”, au precizat reprezentanții Citadin SA.

De asemenea, și pe podul rutier de la Podul de Piatră, vor începe să fie efectuate lucrări. Acestea vor fi făcute pe timp de noapte, deoarece în zonă este un flux foarte mare de mașini. Astfel, prima bandă, sensul de mers spre rondul de la Podul de Piatră, va fi închisă.

„Până la 29 iunie, între orele 22:00 și 06:00, va fi restricționată circulația pe podul rutier peste râul Bahlui, de pe Șoseaua Națională, zona Podul de Piatră”, a mai transmis Citadin SA.

Lucrări prin tot orașul

Încă de la începutul primăverii, Iașul s-a umplut de șantiere unde muncitorii repară drumurile afectate. Din păcate, stratul de asfalt cedează foarte ușor din cauza traficului greu din oraș.

„Echipele Citadin SA Iași execută lucrări de ridicare cămine la cotă pe strada Gându, strada Neculau; reparații cu asfalt pe bulevardul Poitiers, strada Bucium, bulevardul Chimiei, strada Bucșinescu, strada Pădurii, strada Neculau, strada Bradului; reparații cu piatră spartă pe strada Vasile Lupu 108; montare borduri pe Șoseaua Nicolina 18; spărtură pe drumul SRU; reparații în zona primăriei, Stadionului Municipal, ANAF, Ciric (terenuri tenis)”, a mai precizat compania.

Muncitorii de la Citadin deschid șantiere noi pentru a repara asfaltul de pe străzile din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`