Prima pagină » Local » Atenție ieșeni! Reparații și restricții de circulație pe străzile Bradului și Garabet Ibrăileanu

Atenție ieșeni! Reparații și restricții de circulație pe străzile Bradului și Garabet Ibrăileanu

24 iul. 2020, 17:46,
Elena Nicoleta BUJOR în Local
În cursul zilei de luni, 27 iulie, între orele 8.00 și 22.00, echipele Citadin SA vor face reparații, dacă vremea o va permite, pe strada Bradului, între intersecția cu strada Pantelimon Halipa și intersecția cu strada Libertății.

Reparații și restricții de circulație pe strada Bradului

În perioada menționată traficul rutier pe această stradă va fi oprit, iar autovehiculele vor putea circula pe rutele marcate în schița atașată.
În timpul lucrărilor pe artera respectivă va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Lucrările vor genera și o serie de modificări în circulația mijloacelor de transport de pe traseele 28, 44 și 47 operate de Compania de Transport Public Iași.
Astfel, autobuzele de pe traseele menționate vor circula deviat între Restaurant Familial și Pasaj Nicolina pe următoarele itinerarii:
– traseul 28 – Dacia – Podul de Piatră – bd. N. Iorga – Pasaj Nicolina – Podu Roș – Târgu Cucu – Triumf;
– traseul 44 – Dacia – Podul de Piatră – bd. N. Iorga – Pasaj Nicolina – str. Libertății – Piața CUG – Blocuri Ciurea;
– traseul 47 – Dacia – Podul de Piatră – bd. N. Iorga – Pasaj Nicolina – Podu Roș – Cotnari – bd. T. Vladimirescu – Tătărași Sud.

Reparații și restricții de circulație pe strada Garabet Ibrăileanu

Începând de sâmbătă, 25 iulie, până miercuri, 29 iulie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA vor face reparații, dacă vremea o va permite, pe strada Garabet Ibrăileanu.
În perioada menționată traficul rutier pe această stradă va fi oprit, iar autovehiculele vor putea circula pe rutele marcate în schița atașată. În timpul lucrărilor pe artera respectivă va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Reparații și restricții de circulație pe strada Logofăt Tăutu

Reparații și restricții de circulație pe strada Logofăt Tăutu. În perioada 3 iulie – 7 iulie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA au făcut reparații pe strada Logofăt Tăutu.

La data de 3 iulie, până 7 iulie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA au făcut reparații pe strada Logofăt Tăutu. În perioada menționată traficul rutier pe această stradă a fost oprit, iar autovehiculele au putut circula pe rutele marcate în schița atașată.

În timpul lucrărilor pe artera respectivă va fi asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Reparații și restricții de circulație pe strada Nicolae Gane

Reparații și restricții de circulație pe strada Nicolae Gane. În data de 26 iunie, până pe 30 iunie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA au făcut reparații pe strada Nicolae Gane.

În perioada menționată traficul rutier pe această stradă a fost oprit, iar autovehiculele au putut circula pe rutele marcate în schița atașată.

În timpul lucrărilor pe artera respectivă a fost asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Reparații și restricții de circulație pe strada Pantelimon Halipa

Reparații și restricții de circulație pe strada Pantelimon Halipa. Începând de miercuri, 24 iunie, de la ora 20.00, până joi, 25 iunie, la ora 6.00, echipele Citadin SA au făcut reparații, pe strada Pantelimon Halipa, între intersecția cu strada Hatman Șendrea și intersecția cu strada Bradului.

În perioada menționată traficul rutier pe această stradă a fost oprit, iar autovehiculele au putut circula pe rutele marcate în schița atașată.

În timpul lucrărilor pe artera respectivă a fost asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Reparații și restricții de circulație pe strada Cerna. Începând de miercuri, 17 iunie, până vineri, 19 iunie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA au făcut reparații pe strada Cerna, între intersecția cu strada Pantelimon Halipa și intersecția cu aleea Mircea cel Bătrân.

Reparații și restricții de circulație pe strada Cerna

Reparații și restricții de circulație pe strada Cerna. În intervalul miercuri, 17 iunie, până vineri, 19 iunie, între orele 8.00 și 18.00, echipele Citadin SA au executat reparați pe strada Cerna, între intersecția cu strada Pantelimon Halipa și intersecția cu aleea Mircea cel Bătrân.

În perioada menționată traficul rutier pe această stradă a fost oprit, iar autovehiculele au putut circula pe rutele ocolitoare.

În timpul lucrărilor pe artera respectivă a fost asigurat accesul mașinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei și Inspectoratului pentru Situații de Urgență, transmite Primăria Municipiului Iași.44

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *