Prima pagină » Economic Local » Atentie! Daca ati cumparat aceste produse de la DECATHLON! Sunteti in pericol daca nu mergeti in magazin sa le returnati

Atentie! Daca ati cumparat aceste produse de la DECATHLON! Sunteti in pericol daca nu mergeti in magazin sa le returnati

15 mart. 2018, 21:15,
Raluca Costin în Economic Local
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:644384;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}

@ Mai multe produse din acest magazin au fost retrase pentru diverse neconformitati @ Clientii vor fi despagubiti de catre Decathlon

Mai multe informatii referitoare la anumite produse cu defecte vandute de Decathlon de cativa ani au fost facute publice. SC Roumasport, în calitate de unic importator si distribuitor al produselor DECATHLON, a notificat Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), respectiv Directiile Regionale si Judetene ANPC, cu privire la retragerea voluntara de pe piata a unor produse neconforme.

Acestea sunt rachetele badminton marca Artengo modelele BR720 si BR 730, biciclete marca B'TWIN, jachete de ploaie Rain Jacket Kipsta T500 Junior.

"Avand in vedere faptul ca producatorul Decathlon SA se afla intr-un continuu proces de supraveghere si verificare a calitatii produselor sale vandute in toata lumea, inclusiv in Romania, si datorita faptului ca Roumasport SRL, in calitate de unic importator si distribuitor al marcilor Decathlon in Romania, doreste sa fie transparenta in relatia cu legislatia nationala si europeana", se arata in comunicatul oficial catre ANPC. Decathlon, prin SC Roumasport, a lansat campania de retragere pe data de 12 martie si sustine ca nu vor fi implicati financiar clientii.

Sute de produse cu defecte, vandute in Iasi

Acestia trebuie sa se prezinte in cel mai apropiat magazin Decathlon pentru schimb sau rambursare daca au cumparat rachetele badminton marca Artengo modelele BR720 si BR 730.

Clientii sunt in pericol pentru ca in timpul folosirii capul rachetei este posibil sa se desprinda de capul manerului rachetei din cauza unui defect al imbinarii dintre cele doua si sa loveasca jucatorii. Bicicletele marca B'TWIN model Rockrider 540 culoare gri marimea XL si M si model Rockrider 540 negru marimea M si culoare albastru marimea M vandute in Iasi si in celelalte judete din tara in perioada 7 iulie 2017-18 decembrie 2017 au fost retrase de pe piata.

Clientii din Iasi care detin aceste biciclete trebuie sa le returneze si vor primi banii inapoi. La aceste biciclete cadrul se poate rupe la imbinarea dintre teava orizontala si teava ghidonului ceea ce poate duce la caderea utilizatorului.

De asemenea, au fost retrase din magazinele Decathlon jachetele de ploaie marca Kipsta model jacket T 500 culoare negru, marimile 6,8,10, 12 si 14 ani si albastru, marimile 6,8,10,12 si 14 ani vandute in perioada 24 iunie 2016 si 1 martie 2018. Problema la aceste jachete este faptul ca, in timpul folosirii, datorita lungimii neconforme, sireturile din zona gatului se pot bloca si pot duce la accidentare. Pana in prezent nu au fost raportate accidente in urma utilizarii acestor produse. La nivelul judetului Iasi au fost vandute sute de produse din cele trei categorii retrase de pe piata.

Citeste si : Atentie! Un produs cumparat de la Kaufland va pune viata in pericol! Mergeti la ei si cereti banii inapoi daca ati cumparat asa ceva! FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *