Prima pagină » Titlurile zilei » Atenție cum vă lăsați mașinile în parcare! Doi indivizi au fost filmați verificând portierele mai multor autoturisme în miez de noapte – GALERIE FOTO/VIDEO

Atenție cum vă lăsați mașinile în parcare! Doi indivizi au fost filmați verificând portierele mai multor autoturisme în miez de noapte – GALERIE FOTO/VIDEO

14 feb. 2023, 02:00,
Andreea IRUC, în Titlurile zilei

Două persoane din Târgu Frumos au fost filmate verificând portierele mai multor autoturisme. Camerele de supraveghere din zonă au surprins modul în care cei doi tineri au început să controleze fiecare mașină ce era parcată pentru a vedea dacă nu cumva proprietarul vreunui autoturism nu a uitat să îl încuie

Imaginile cu cei doi indivizi au fost făcute publice pe rețelele de socializare pentru a putea fi identificați. În goana după bunuri ce nu le aparțin, aceștia doi s-au hotărât să acționeze după lăsarea întunericului.

După lăsarea nopții și după ce locuitorii din Târgu Frumos s-au retras în case, la căldură, doi indivizi s-au gândit că ar putea face câștiguri frumușele din mașinile parcate în fața blocului.

Doi tineri au fost filmați verificând portierele mai multor autoturisme

Incearca incuietorile masinilor

Au crezut că după lăsarea întunericului planul lor va funcționa, astfel vor putea sustrage bunurile din mașinile cetățenilor, dar din păcate pentru ei au fost surprinși de camerele de supraveghere

Vineri noaptea, 10 februarie 2023, doi indivizi s-au gândit că vor da lovitura dacă se apucă să verifice mașinile parcate în Târgu Frumos, lângă Biserica „Sf. Petru și Pavel“. Au crezut că, după lăsarea întunericului, planul lor va funcționa și că vor putea sustrage bunurile din mașinile cetățenilor care au parcat în zonă. Din păcate pentru ei, au fost surprinși de camerele de supraveghere, imaginile ajungând publice.

Toată întâmplarea a avut loc după ora 22:00, când cei doi tineri au ieșit pe străzile din Târgu Frumos, sperând că măcar vreo mașină va fi descuiată, iar ei vor putea da lovitura.

După ce filmarea cu cei doi a ajuns publică, comentariile nu au întârziat să apară.

Adrian Felistov, un cetățean din localitate, s-a arătat extrem de revoltat pe faptul că poliția nu acționează.

„Nu face nimic Poliția de la Ordine Publică, au alte preocupări!“, a comentat Adrian Felistov.

Alți cetățeni enervați pe faptul că nu se ia nici o măsură s-au gândit să facă haz de necaz.

„Cred că ăștia au furat polițiștii cu tot cu Logan și Duster de pe străzi. Din cauza asta au dispărut patrulele de poliție din Tg. Frumos!”, a precizat Vasile Mihai.

Ce pedeapsă ar putea risca cei doi indivizi

Cei doi iau la rand fiecare masina

Deși era doar ora 22, cei doi au ieșit pe străzile din Târgul Frumos, sperând că măcar vreo mașină va fi descuiată, iar ei vor putea da lovitura

Conform Codului Penal, art. 253, cei doi indivizi, care s-au apucat să verifice dacă mai multe mașini au portierele închise, pot ajunge să plătească o amendă usturătoare sau chiar să primească pedeapsa cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani.

„La data de 11 februarie 2023, în jurul orei 10:00, polițiștii Poliției orașului Tg. Frumos au fost sesizați cu privire la faptul că, în noaptea precedentă, persoane necunoscute au sustras dintr-un auto parcat neasigurat, pe o stradă din orașul Tg. Frumos, două perechi de ochelari de soare și 2 parfumuri. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea identificării autorului și recuperării prejudiciului“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Anca Vîjiac, în legătură cu fapta comisă de cei doi indivizi filmați verificând portierele mai multor autoturisme.

Un caz similar a avut loc și în urmă cu câteva luni, când unui ieșean i s-au furat câteva mii de lei din autoturism, pe o stradă din municipiul Iași. Atunci, cei doi infractori s-au făcut imediat nevăzuți după „tunul“ pe care l-au dat. După mai multe săptămâni de verificări, oamenii legii au reușit să-i identifice și mai apoi să-i prindă pe cei doi infractori, pe Aeroportul „Henri Coandă“ din București.

Odată ce au fost aduși la Iași pentru cercetări, ambii au fost reținuți pentru 24 de ore. Astfel cei doi au ajuns după gratii pentru 30 de zile, în urma deciziei judecătorilor.

Comentarii
  • Acum un an mi-a fost ruptă oglinda de la mașină, le-am dus polițiștilor inclusiv filmarea cu momentul distrugerii și nu am mai primit nici un răspuns (la secția 3 Iași)!!!

  • politia din targu frumos joaca table seara dupa perdele……fac astia patrule de nu mai pot

  • In unele state din SUA astia la faza asta pot fi inpuscati la liber de la fereastra direct in cap !, cum ar fi mai bine ?

  • tipic romanesc

    Nevoia de bani pentru tigari,alcool si droguri ii inebuneste pe unii tineri.De ce nu este publicata o statistica privind media de varsta in puscarii? Este secreta! Vom afla date extrem de interesante privind „Romania educata” a lui Iohannis!

  • ei sunt bombardierii de maine…

  • Vai de mini ce gusteri…Luzeri.Doua perechi de ochelari de soare si doua parfurmuri ? Pana si ultimul cocalar al Iesului se uita chioras din tomberon la ,,prada,,asta.Acum vor infunda puscaria ca ultimii fraieri.Puneti bah afise pe masini ca mine ..Nu te mai obosi pacaliciule sa tragi de portere.Mi-a siutit toti banii din portofel puturoasa de nevasta inaintea ta.Pam..Pam..Pam..Circulati.Circulati.Apei pe unde sunt incarcerati ? Milostiv din fire vreau sa donez niste borcane cu vaselina,rujuri,parfumuri,oje,chiloti tango …Vor avea nevoie pana in cinci ani dupa gratii pentru furt calificat.Am uitat de ciorapi de nailon,papucei roz si oglinzi sa se uite ce fete de prostanaci vad in ele.Scuzele mele.Amu ma bag in boarfele si vopselele puturoasei mele sa vad cu ce pot ,,ajuta,,ciocofelenderii aia.Ia uite cum imi dau mie de treaba si motiv sa mai arunc ..pardon,donez din porcariele stranse pana in tavan.Hmm..Hm..Am genit si niste fustite cu buline.Vor avea nevoie gusterii cand vor dansa la bara pentru parnaiasi.Din buric si fese.Ciaca laka cicki ceac seniorita…Ciaca laka cicki ceac bambina..Ia uiiite ca geni si doua bucati pantofi cu toc nou nouti.Progresisti ai fac din cap pana in picioare.

  • Alo, cand mai luati imagini puneti si de unde , da?

    Si nu este prima data cand se verifica si se fura din masini.

    De aici. Numai furati stiri aiurea.
    https://www.facebook.com/groups/374664124079014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *