Prima pagină » Titlurile zilei » Atentat la Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Iași! Un individ înarmat cu un cuțit a vrut să-l înfrunte pe directorul Marius Bodoga

Atentat la Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Iași! Un individ înarmat cu un cuțit a vrut să-l înfrunte pe directorul Marius Bodoga

14 sept. 2024, 02:00, 2 ,
Dragoș SAVIN în Titlurile zilei

Clipe de coșmar, la Iași. A fost atentat la Direcția Locală de Evidență a Persoanelor. Un individ înarmat cu un cuțit a vrut să-l înfrunte pe directorul Marius Bodoga. Intervenția unui polițist local a făcut ca o tragedie să nu aibă loc

Au fost clipe de panică la Iași. Un individ înarmat cu un cuțit a intrat în sediul Direcției Locale de Evidență a Persoanelor și a început să întrebe de directorul Marius Bodoga. Bărbatul în vârstă de 65 de ani a fluturat cuțitul amenințător spre oroarea zecilor de persoane care erau acolo.

„A intrat și a început să spună că vrea să vorbească cu directorul. Era foarte agitat și țipa. La un moment dat, a scos un cuțit și a început să lovească în aer. Lumea era foarte speriată. La un moment dat, un domn polițist, de la Locală, a sărit peste el, l-a imobilizat și i-a pus cătușele, din ce am înțeles. Pe urmă, au venit și alți polițiști locali și l-au luat. Nu am înțeles exact ce voia, oricum, era vorba despre niște acte”, a spus un martor. A ieșit scandal și zilele trecute, și la Palatul Copiilor din Iași, din cauza unor părinți nemulțumiți.

Atentat la Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Iași. Un polițist local a salvat situația

Intervenția promptă a unui polițist de la Poliția Locală Iași a făcut ca o nenorocire să fie evitată.

„În jurul orei 11:00, în data de 13 septembrie, un cetățean a intrat în sediul Serviciului de Evidență a Persoanelor, din Tudor Vladimirescu, și era nemulțumit, deoarece nu i-a fost eliberat un document. Acesta a mai fost și în urmă cu câteva zile și a creat probleme, fiind necesară intervenția polițistului local. De data aceasta, individul respectiv a scos imediat un cuțit și a început să facă amenințări la personalul care lucrează acolo. Polițistul local de serviciu a intervenit de îndată, l-a imobilizat pe agresor și a solicitat sprijin de la alți colegi. Agresorul a fost transportat la Secția numărul 4 de Poliție, din Iași. Este de apreciat intervenția polițistului local care și-a făcut treaba și nimeni nu a fost rănit”, a transmis Liviu Zanfirescu, directorul general al Poliției Locale Iași.

Directorul Marius Bodoga nu răspunde la telefon. Se teme?

Reporterii BZI au încercat să-l contacteze, în repetate rânduri, pe directorul Direcției Locale de Evidență a Persoanelor Iași, Marius Bodoga. Acesta nu s-a deranjat însă să răspundă la telefon pentru a oferi un punct de vedere legat de situația din Direcția pe care o conduce. Probabil, se teme să dea explicații. Dacă individul își ducea planul la sfârșit, lucrurile ar fi stat altfel acum. Trebuie precizat că la Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Iași, de multe ori, există situații tensionate. Din cauza birocrației și a proastei administrări a Direcției, cetățenii au nervii întinși la maximum. Asta se întâmplă în mai toate instituțiile în care directorii sunt „unși” pe viață. Bărbatul care a provocat scandalul este, acum, în atenția autorităților locale. Dacă va fi găsit vinovat, va trebui să dea explicații în fața legii. Un ieșean a fost condamnat, în urmă cu ceva timp, pentru că a provocat scandal.

Totul s-a terminat cu bine, însă se poate spune ușor că a fost vorba despre un atentat la Direcția Locală de Evidență a Persoanelor Iași.

Comentarii
  • Maria Dascălu

    Meamă, dacă nu vă răspunde cineva la telefon, vă ia panica…. De parcă e obligat cineva să vă răspundă la telefon. Care prostă organizare că dacă ai programare, nu ai treabă…

  • Pulifriciul asta ar trebui scuturat putin. O sluga de a lui Chirica si nevasta sa o mare toanta!!!! Sunt altii mai capabili decat el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *