Prima pagină » Eveniment-Social » Ateneul Național din Iași va găzdui premiera spectacolului „O seară (a)normală în familia Addams”

Ateneul Național din Iași va găzdui premiera spectacolului „O seară (a)normală în familia Addams”

19 oct. 2024, 02:00,
Iulia MARIA în Eveniment-Social

Pe 25 octombrie 2024, Ateneul Național din Iași aduce în premieră spectacolul „O seară (a)normală în familia Addams”. Regizat de Daniel Onoae, musicalul promite o combinație de umor negru, romantism și o reinterpretare surprinzătoare a conceptului de familie

Premiera spectacolului „O seară (a)normală în familia Addams” va avea loc săptămâna viitoare, la Iași

Premiera va avea loc în Sala Unirii, începând cu ora 19:00, iar biletele pot fi achiziționate la prețuri cuprinse între 25 și 40 de lei, în funcție de zona locurilor. Acest spectacol se adresează unui public divers, de la copii și adolescenți, până la adulți, oferind o experiență de neuitat pentru întreaga familie.

„O seară (a)normală în familia Addams” aduce o reinterpretare modernă a poveștii celebrei familii, punând accent pe loialitate, adevăr și ce înseamnă, de fapt, normalitatea. Deși, la prima vedere, familia Addams poate părea înfricoșătoare, odată ce îi cunoști mai bine, vei descoperi o familie cu principii sănătoase și cu valori puternice despre unitatea familială. Povestea spectacolului se învârte în jurul lui Wednesday Addams, care se îndrăgostește de Lucas, un baiat dintr-o familie obișnuită.

Umorul spectacolului izvorăște din contrastul puternic dintre cele două familii. Pe de o parte, familia excentrică a lui Wednesday, iar pe de altă parte, familia convențională a lui Lucas. Daniel Onoae reușește să surprindă, prin regia sa, subtilitățile acestei povești în care normalitatea este pusă sub semnul întrebării, iar comicul situațiilor devine evident în întâlnirea dintre cele două lumi opuse.

Distribuția include actori de toate vârstele

Spectacolul reunește o distribuție diversă, formată atât din actori profesioniști, cât și din elevi și copii talentați de la Art You School și AKAdemy Talents. Din distribuție fac parte: Iulian Lungu, Denisa Cernat, Ana Maria Ionescu, Maria Nechifor, Diana Drăgușin, Claudia Hîrtopeanu, Andrei Băncescu, Emilian Ilie, Iasmina Liteanu, Luca Gumeni, Alexandra Amarandei, Iustin Buga, Maria Ciobanu, Anais Cihodaru, Răzvan Cristișor, Ianis Drușcă, Daria Gurici, Giulia Haidău, Ada Istrate, Leticia Maftei, Alin Moloman, Cosmin Morari, Carmen Panainte, Rebecca Păulescu, Fabio Părălește, Karina Poiană, Elena Radu, Simona Rugină, Eduard Tănase, Alexandra Tănăsilă, Alexia Țăruș, Riana Țuluca, Ariana Zmău.

„Este una dintre miile de povești despre familia Addams, dar se concentrează în mare parte pe evoluția lui Wednesday, care ajunge să își dorească o căsătorie”, spune Emilian Ilie, unul dintre actorii profesioniști.

Distribuția include actori de toate vârstele, de la profesioniști până la copii premiați la nivel național, care au studiat atât teatrul, cât și muzica.

„Este pentru prima dată când un musical cu Familia Addams este pus în scenă în România, fiind un concept creativ”, a spus Alexandra Amarandei, director general AKAdemy Talents.

„O seară normală în Familia Addams” este un spectacol plin de momente amuzante și situații neprevăzute.

„În această piesă găsim umor negru și o poveste despre iubire și familie. Deși familiile lui Wednesday și Lucas par total diferite, aflăm pe parcurs că, de fapt, aparențele înșală”, spune Diana Drăgușin, actor profesionist.

Pe 25 octombrie, publicul din Iași este invitat să descopere premiera spectacolului „O seară (a)normală în familia Addams”. Musicalul promite o seară plină de surprize, iar contrastul dintre cele două familii va aduce multe zâmbete pe fețele spectatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`