Prima pagină » Eveniment-Social » Ateneul Național din Iași a lansat proiectul „Artiști în oraș”. Acesta implică zeci de locuri și reprezentații unde vor interpreta sute de artiști
Ateneul Național din Iași a lansat proiectul

Ateneul Național din Iași a lansat proiectul „Artiști în oraș”. Acesta implică zeci de locuri și reprezentații unde vor interpreta sute de artiști

02 sept. 2021, 02:00,
Valentin Hutanu în Eveniment-Social

Ateneul Național din Iași, propune un program artistic variat, prin reprezentații muzicale, teatrale și dansuri în locații neconvenționale care vor avea loc în cartierele Iașului. Acesta este intitulat „Artiști în oraș”. „Proiectul este o continuare a proiectului «Ateneul în oraș», desfășurat în ultimii patru ani în luna septembrie, îmbogățit anul acesta prin parteneriatele cu Opera ieșeană, Casa de Cultură a Studenților și cu Școala Populară de Arte «Titel Popovici». Sperăm ca zecile de locații, unde vor interpreta sute de artiști, să fie vizitate de mii de spectatori”, a anunțat Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național

Săptămâna aceasta, la Ateneul Național din Iași a fost lansat proiectul cultural „Artiști în oraș”. La eveniment au participat Daniel Șandru, managerul Operei Naționale Române Iași (ONRI), alături de Andrei Fermeșanu, coordonatorul artistic al Operei, Bogdan Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenților (CCS), Vlad Baba, managerul Școlii Populare de Arte „Titel Popovici” și Andrei Apreotesei, managerul Ateneului. Acum a fost lansat proiectul ce propune un program artistic variat prin reprezentații muzicale, teatrale și dansuri în locații neconvenționale care vor avea loc în cartierele Iașului.

„Artiști în oraș” implică zeci de locuri și reprezentații unde vor interpreta sute de artiști

„Artiști în oraș” implică zeci de locuri și reprezentații unde vor interpreta sute de artiști.

„Proiectul este o continuare a proiectului «Ateneul în oraș», desfășurat în ultimii patru ani în luna septembrie, îmbogățit anul acesta prin parteneriatele cu Opera ieșeană, Casa de Cultură a Studenților și cu Școala Populară de Arte «Titel Popovici». Sperăm ca zecile de locații, unde vor interpreta sute de artiști, să fie vizitate de mii de spectatori”, a declarat Andrei Apreotesei, managerul Ateneului Național din Iași.

Programul proiectului cuprinde spectacole de teatru, recitaluri de operă, momente artistice inedite, oferite de cele patru instituții partenere.

Programul evenimentelor din cadrul proiectului „Artiști în oraș”, lansat de Ateneul Național din Iași

Programul evenimentelor din cadrul proiectului „Artiști în oraș”, lansat de Ateneul Național din Iași cuprinde: 10 septembrie – ora 18.00 recital de operă, Opera Națională Română (Parcul Copou), 11 septembrie, ora 11.00, Școala Populară de Arte „Titel Popovici” – momente artistice – muzică ușoară, jazz, rock (Centrul Comercial Felicia).

Urmează ca, pe 11 septembrie, ora 18.00 să fie programat un spectacolul de teatru „Astă-seară…în familie” – Ateneul Național din Iași (Parcul Nicolina), 12 septembrie, ora 11.00 – spectacol de teatru pentru copii „Dumbrava basmelor muzicale” – Ateneul Național din Iași (Parcul Gulliver), 12 septembrie, ora 18.00 – spectacolul de teatru „Astă-seară…în familie”, Ateneul Național din Iași (ANL Zimbru), 24 septembrie, ora 18.00, recital de operă – Opera Națională Română (Pomul Verde), 25 septembrie, ora 11.00, spectacolul de teatru pentru copii „Aventuri cu…Dl. Goe”, Ateneul Național din Iași (Espanada Oancea), 25 septembrie, ora 18.00, spectacolul de teatru „Astă-seară…în familie”, Ateneul Național din Iași (Mănăstirea Frumoasa), 26 septembrie, ora 11.00 , Școala Populară de Arte „Titel Popovici”, momente artistice – muzică ușoara, jazz, rock, teatru (Parcul Expoziției) și pe 26 septembrie, ora 18.00, Casa de Cultură a Studenților – Trupa Tazu Dance, momente artistice – street dance, latino, step, muzică ușoară (Esplanada Mimoza, Păcurari).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
08 septembrie 2024
08 septembrie 2024