Prima pagină » Cancan ultimă oră » Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors! Femeia i-a distrus mașina prezentatoarei tot cu un bolovan

Atacatoarea Mirelei Vaida s-a întors! Femeia i-a distrus mașina prezentatoarei tot cu un bolovan

21 iun. 2022, 18:45,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Mirela Vaida trece, din nou, prin momente teribile! Prezentatoarea de televiziune a aflat că i-a fost vandalizată mașina electrică pe care o ținea la încărcat în spatele clădirii în care lucrează, în timpul transmisiei live.

Atacatoarea Mirelei Vaida a revenit, femeia care în urmă cu ceva timp a încercat să o lovească în direct, în platoul de televiziune, cu un bolovan i-a vandalizat mașina, distrugându-i parbrizul în totalitate.

Prezentatoarea TV a avut o reacție dură imediat ce a aflat

Femeia care a încercat să o atace pe Mirela Vaida i-a vandalizat mașina în timp ce prezentatoarea era în direct. În momentul în care a aflat ce s-a întâmplat, Mirela Vaida a spus că se teme pentru viața ei și a mărturisit că atacatoarea ei ar trebui să fie închisă.

„Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?!(…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia.(…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap”, a spus Mirela Vaida, după ce și-a privit mașina distrusă. Totodată, revoltată, Mirela Vaida a mai adăugat: „Să fie închisă, mi se face greață”.

Mirela Vaida, despre momentul în care a fost atacată cu un bolovan, în platoul emisiunii

În urmă cu un an, agresoarea Mirelei Vaida a intrat în platoul emisiunii pe care o prezintă blondina, atacând-o cu un bolovan.

Totul putea fi fatal pentru prezentatoarea TV, însă din fericire, moderatoarea TV a scăpat. La scurt timp după incidentul respectiv, Mirela Vaida și-a adunat toate puterile și a făcut câteva declarații.

„Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii”. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare”, a povestit prezentatoarea TV, imediat după incident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *