Prima pagină » Sport » Atacantul Sergiu Buș va primi un salariu colosal în Coreea de Sud! Nici în Anglia nu lua banii aceștia. Afacere bună pentru toți
Atacantul Sergiu Buș va primi un salariu colosal în Coreea de Sud! Nici în Anglia nu lua banii aceștia. Afacere bună pentru toți

Atacantul Sergiu Buș va primi un salariu colosal în Coreea de Sud! Nici în Anglia nu lua banii aceștia. Afacere bună pentru toți

12 feb. 2021, 02:00,
BZI.ro, în Sport

Adus la FCSB în vara lui 2020 în speranța că va rupe plasele echipelor adverse, Sergiu Buș, 28 de ani, a reușit doar două goluri pentru echipa lui Becali. De altfel, patronul echipei îi pusese o clauză de două milioane de euro, dovadă că spera într-o lovitură financiară.
Folosit puțin și schimbat după o repriză în majoritatea meciurilor, Sergiu a prins totuși transferul carierei, la Seongnam, în Coreea de Sud. A ajuns în Asia, unde se va alătura echipei după cele 14 zile de carantină. Iar impresarul său spune că suma pe care o va lua românul de la noua echipă este una imensă în condițiile actuale ale fotbalului mondial. În plus, FCSB a încasat 300.000 de euro pe un jucător pe care l-a luat gratis.

Bogdan Apostu: „Sergiu Buș va primi un salariu colosal în Coreea de Sud”

„Sergiu va primi un salariu colosal, aș putea spune, pentru el, raportat la ce a câștigat până acum. Cam un milion de euro în doi ani, cu bonusuri, de trei patru ori mai mult față de FCSB. Eu lucrez cu el de cinci ani și nici la Sheffield, nici la Levski nu avea un astfel de salariu.
Este o afacere foarte bună, atât pentru FCSB, cât și pentru Sergiu”, a declarat Bogdan Apostu, impresarul lui Sergiu Buș, la Pro X.

„Ca să fi mers cu Sergiu să-l prezint în Coreea de Sud, trebuia să stau două săptămâni în carantină și încă 14 zile când mă întorceam în România. Nici pentru Sergiu nu s-a putut face nicio derogare, deși este un club foarte important, are șapte titluri de campioană, două trofee în Liga Campionilor Asiei și a intrat două săptămâni în carantină”, a mai povestit Apostu.

Sergiu Buș, ironie la adresa lui Gigi Becali, după plecarea de la FCSB

Pe contul personal de Instagram, alături de o fotografie în care apare, la „palatul” lui Gigi Becali, zâmbind, puțin reținut, Sergiu Buș a scris:

„Acel moment în care realizezi că ai la dispoziție doar 45 de minute pentru a marca un hattrick. În momentul ăla, și-a dat seama c-a încurcat-o”.

Mesajul lui Sergiu Buș este o referire clară la situația trăită la FCSB, unde a fost deseori schimbat la pauză sau trimis pe teren din startul reprizei secunde.
În turul de campionat în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru, Sergiu Buș a bifat 11 apariții pentru FCSB, însă în niciun meci nu a jucat mai mult de 65 de minute.
2 goluri a marcat Sergiu Buș pentru FCS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *