Prima pagină » Local » Atac sângeros, lângă o sală de jocuri din Iași! O femeie și un bărbat, înjunghiați! Autorul s-a predat – GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv), UPDATE

Atac sângeros, lângă o sală de jocuri din Iași! O femeie și un bărbat, înjunghiați! Autorul s-a predat – GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv), UPDATE

26 mart. 2022, 22:19,
Ciprian Nedelcu în Local

Un atac sângeros a avut loc în această seară, lângă o sală de jocuri din Iași.

UPDATE: Victima ar fi în stare gravă la spital.

UPDATE: Din informațiile deținute de reporterii cotidianului BZI, un bărbat înjunghiat a fost dus la spital. Totul ar fi pornit de la o ceartă între fostul iubit al unei femei și actualul concubin al acesteia, principalul suspect. Acesta din urma l-ar fi înjunghiat pe rival și ar fi sărit și la concubina sa,spun surse judiciare.
Atacul a avut loc lângă o sală de jocuri din cartierul Nicolina. Suspectul a fost preluat și dus la Secția 6, la audieri. Femeia nu a suferit leziuni grave și a fost găsită tot în zona respectivă.

UPDATE: O victimă a fost dusă la spital. Aceasta ar avea un copil cu femeia de la care a pornit scandalul.

Din primele informații reiese că un bărbat și o femeie au fost înjunghiați de un agresor. După atac, agresorul a fugit de la fața locului. Autoritățile ieșene au fost alertate printr-un apel la numărul unic pentru situații de urgenta 112. Autorul s-a predat și a fost dus la Secția 6 de Poliție Iași.

Atac sângeros lângă o sală de jocuri din Iași

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție și SMURD. Victimele au beneficiat de prim-ajutor din partea echipajelor medicale.
De asemenea, la locul atacului extrem de violent au ajuns și criminaliștii. Aceștia au demarat de îndată cercetările, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat lângă sala de jocuri din cartierul Nicolina.
Până în acest moment, nici Poliția, nici procurorii ieșeni nu au putut oferi informații cu privire la scenele de groază de lângă sala de păcănele situată în cartierul Nicolina.
Autorul responsabil de comiterea acestei agresiuni extrem de grave s-a predat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`