Prima pagină » Titlurile zilei » Atac în trafic, la Iași. O tânără a rămas fără geantă după ce fostul iubit a dat buzna în mașina ei. Nu a fost singura victimă
Atac în trafic, la Iași. O tânără a rămas fără geantă după ce fostul iubit a dat buzna în mașina ei. Nu a fost singura victimă

Atac în trafic, la Iași. O tânără a rămas fără geantă după ce fostul iubit a dat buzna în mașina ei. Nu a fost singura victimă

14 iun. 2024, 02:00,
Dragos Savin în Titlurile zilei

O tânără din Iași a rămas fără geantă după un atac în trafic, la Iași. Fostul iubit i-a făcut asta, însă a plătit scump. Bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu. Nu a fost singura femeie care a avut de suferit din „dragoste”

O femeie s-a trezit cu fostul iubit peste ea în mașină și a rămas fără geantă. Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au reținut un bărbat de 42 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu. Din cercetări a rezultat că acesta ar fi sustras, la aceeași dată, prin smulgere, persoanei vătămate, o femeie de 33 de ani, ghiozdanul în timp ce se afla într-un autoturism, în municipiul Iași, încălcând, totodată, ordinul de protecție provizoriu emis împotriva lui.

În baza probatoriului administrat în cauză, individul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 12 iunie a.c., a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând luarea măsurii arestării la domiciliu a acestuia pentru 30 de zile.

Tânăra atacată în trafic nu a fost singura victimă din „dragoste”

Și polițiștii Secției nr. 6 Poliție Rurală Pașcani au reținut un bărbat de 50 de ani, din comuna Lespezi, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie. Din cercetări a rezultat că, la data de 9 iunie a.c., acesta l-ar fi agresat fizic pe tatăl său. Polițiștii au emis împotriva lui un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de cinci zile. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 iunie a.c., acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani și Judecătoriei Pașcani, cu propuneri legale.

O ieșeancă a cerut ordin de protecție după ce a ascultat o discuție între vecin și fostul concubin

Recent, o ieșeancă a cerut ordin de protecție împotriva fostului concubin cu care are doi copii după ce acesta ar fi amenințat-o, apelând telefonic unul dintre vecinii din scară. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că individul ar reprezenta un pericol pentru femeie, abuzând-o fizic și emoțional în trecut. Fostul partener al acesteia l-ar fi sunat pe unul dintre vecini, întrucât femeia nu păstra legătura cu el.

Discutând cu acesta, bărbatul ar fi început să o jignească și să-i spună omului ce urmează să-i facă fostei sale iubite, neștiind că martor la discuție era chiar ea. Rămâne de văzut cum va fi pedepsit bărbatul care a atacat-o în trafic pe tânăra care i-a fost iubită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`