Prima pagină » Titlurile zilei » Atac în stil mafiot într-un cuib de prostituate din centrul Iașului. Doi tineri s-au trezit cu pistolul la cap când au intrat într-un apartament de pe strada Zimbrului: „A scos, de la brâu, un pistol Glock de 6 mm” – FOTO

Atac în stil mafiot într-un cuib de prostituate din centrul Iașului. Doi tineri s-au trezit cu pistolul la cap când au intrat într-un apartament de pe strada Zimbrului: „A scos, de la brâu, un pistol Glock de 6 mm” – FOTO

20 mart. 2024, 02:00, 18 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

Doi tineri din Iași au trecut prin experiența vieții lor după ce s-au gândit să viziteze o prostituată. Totul s-a terminat cu un atac cu pistolul. „Peștele” acesteia a intervenit, însă a făcut o mare greșeală. Acum, atât el, cât și ea au fost condamnați la închisoare

Doi tineri din Iași nu vor uita prea curând experiența pe care au avut-o într-un „cuib” de prostituate. Iulian U. și Dragoș C. sunt din comuna ieșeană Gropnița. După ce au terminat o zi de muncă, s-au oprit să bea câte o bere. Dintr-una în alta, cei doi prieteni s-au gândit că merită să fie răsfățați de… prostituate. Nu au stat prea mult pe gânduri și au intrat pe publi24, unde au găsit anunțul unei tinere care își vindea corpul pe bani. Fotografiile acesteia au aprins dorința celor doi tovarăși. Au chemat un taxi și au mers până la o adresă din strada Zimbrului, acolo unde prostituata avea cuib.

Relații intime la mica înțelegere

Au sunat-o, apoi au mers pe rând în apartamentul tinerei. Nici nu aveau idee prin ce aveau să treacă.

„În data de 19.11.2021, persoanele vătămate Iulian U. și Dragoș C., după finalizarea programului de muncă, s-au întâlnit pentru a consuma băuturi alcoolice (câte două beri), apoi au luat decizia de a se deplasa cu taxiul din Comuna Gropnița, Jud. Iași în orașul Iași pentru a beneficia de servicii sexuale contra cost. Astfel, cele două persoane vătămate s-au deplasat la un apartament din Iași, str. Zimbrului, nr. 1, pentru a primi servicii sexuale contracost, după ce au apelat numărul de telefon aferent unui anunț postat pe site-ul Publi24. Persoanele vătămate au intrat în apartament, pe rând, și au discutat cu privire la tarif”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

În timp ce făceau duș s-a petrecut totul

Primul bărbat care a intrat în apartament a întreținut relații intime cu femeia, apoi a coborât pentru ca prietenul său să urce. Ulterior, a urcat și cel din urmă, a întreținut și el relații intime și a plecat. Când s-au întâlnit lângă blocul în care prostituata avea „cuib”, unul dintre ei și-a dat seama că nu are telefonul mobil. Împreună au decis să se întoarcă în apartamentul prostituatei pentru a-l recupera. Odată ajunși, surpriză! Prostituata era împreună cu „peștele” ei, care era înarmat cu un pistol.

„După ce a finalizat raportul sexual Dragoș C. a mers să facă duș, timp în care aceasta i-a sustras din portofel, aflat în perechea de pantaloni rămasă pe canapea, suma de 1.200 de lei. Dragoș C. a părăsit apartamentul pentru ca inculpata să presteze servicii sexuale și prietenului său Iulian U. Acesta și-a lăsat hainele pe canapeaua din living din apropierea patului în care aceștia au întreținut un raport sexual normal.

În continuare, reiese că după ce s-a finalizat raportul sexual, acesta a mers să facă duș, timp în care aceasta i-a sustras un telefon mobil marca  Samsung A51. După ce au constatat sustragerea telefonului, persoanele vătămate au luat decizia de a se reîntoarce în apartament pentru recuperarea acestora. După ce au ajuns în apartament, persoanele vătămate au încercat să găsească telefonul mobil, moment în care inculpatul Emanuel Răscutoi a ieșit din dormitor și a amenințat cu pistolul persoanele vătămate, obligându-le să părăsească imobilul. Când au coborât în stradă, persoana vătămată Dragoș C. a constat că îi lipsește suma de bani pe care o avea în portofel”, se mai arată în rechizitoriu.

Atac mafiot într-un „cuib” de prostituate, la Iași

La audieri, Emanuel Răscutoi a declarat că i-a amenințat cu pistolul pentru că s-a speriat și că nu are nicio legătură cu bunurile furate. Anchetatorii au stabilit însă că Emanuel Răscutoi și Grefa Pașcu știau foarte bine ce fac. Bărbatul se asigura că prostituata era în siguranță cât timp se afla cu diverși clienți în apartament, iar bunurile pe care aceasta le fura erau împărțite.

„În realitate însă, așa cum rezultă din dinamica evenimentelor, inculpații Grefa Pașcu și Emanuel Răscutoi au pus la cale un plan bine definit, care avea drept scop sustragerea de bunuri de la persoanele pentru care se prestau servicii sexuale. Contrar celor afirmate de inculpatul Emanuel Răscutoi în faza de judecată, acesta avea rolul de a asigura paza inculpatei Grefa Pașcu, în timp ce aceasta presta servicii sexuale, și de a se asigura că bunurile sustrase de aceasta nu vor fi recuperate de persoanele vătămate, motiv pentru care avea și asupra sa un pistol. Determinarea inculpatului rezultă și din faptul că în momentul critic a scos, de la brâu, un pistol marca Glock calibrul 6 mm, amenințându-le pe persoanele vătămate că le va omorî în măsura în care nu părăsesc de îndată apartamentul”, au precizat procurorii.

Atât peștele, cât și prostituata, condamnați la închisoare

„Condamnă pe inculpatul Răscuţoi Emanuel la închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Contopește pedepsele de 4 ani închisoare cu cea de 4 ani închisoare și aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 4 ani închisoare, la care adăugă un spor de 1 an și 4 luni închisoare, reprezentând 1/3 din cealaltă pedeapsă aplicată, urmând ca, în final, inculpatul să execute o pedeapsă de 5 ani și 4 luni închisoare. Condamnă pe inculpatul Pascu Grefa la închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Contopește pedepsele de 3 ani închisoare cu cea de 3 ani închisoare și va aplica inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 3 ani închisoare, la care adăugă un spor de 1 an închisoare, reprezentând 1/3 din cealaltă pedeapsă aplicată, urmând ca, în final, inculpatul să execute o pedeapsă de 4 ani închisoare”, se arată în decizia judecătorilor din Iași.

De asemenea, magistrații au dispus confiscarea pistolului de metal folosit la tâlhărie. Iată că, după atacul în stil mafiot dintr-un cuib de prostituate din Iași, povestea s-a terminat cu ani de pușcărie de executat.

Comentarii
  • Dacă venea la fetele mele eu scoteam cuculetzul meu mic și fugeau ăștia râzând pe sparte fără să se mai ducă la secție. Asta e avantajul cucului meu de 3 cm. Fetele se rad , băieții mă bârfesc și nu pe la spate. Gangal mi-a dat pantalonii jos și râdeau toți de ispravă din chiloți. Cioată mică foame mare.

  • Ala cu bmw-ul de Iasi 99 TUL e atat de zgarcit ca nici acasa la prostituate nu merge, ca e mai scump. Prefera o mu*e rapida in masina, pe marginea drumului. De regula prin copou, pe langa gardurile gradinii botanice.

  • Glock 6 mm?…

  • Airsoft cu bile de plastic de 0,2 g si co2. Jucarie de copii

  • Măcar i-au condamnat la ceva. E plin orasul de astfel de proxeneți și prostituate. Realizează cineva pericolul care rezidă din acest fenomen asupra întregii societăți?!

  • unde e Erika sa faca o Macarena si pentru barbatii care sunt in pericol? ah, aia e o panarama si ea, uitasem. femeia era cu unul si umbla cu altul. halal model

  • Tot curvele si pestii lor le fac manevre la idioti care apeleaza la serviciile lor ,ii baga la puscarie nevinovati pentru viol si alte infractiuni inventate , politia din Iasi pare ca ii protejeaza pe acesti infractori fara scrupule in loc sa i-a masuri impotriva lor

  • Adresa mai este valabilă?

  • Ar trebui starpite toate cuiburile astea de prostitutie(bine cunoscute in tot orasul) , numai nenorociri fac curvele si pestii lor , oricum prosti sunt cei care apeleaza la serviciiile lor , oarecum o merita

  • 6mm este pistol aisoft

  • Atac mafiot in Parlamentul Romaniei ?!

  • JIGOLEA ALINA adica Andreea

    Buna baieti.
    Sunt JIGOLEA ALINA adica Andreea, c***a numarul 1 a Iasiului. Va astept pe la mine, in locatia de pe strada Moldovei nr 30. Am o pasarica larga de intorci un TIR in ea, dar fac un oral de nota 10.
    Va astept.

  • 🤣🤣🤣 „Emanuel R. a declarat că i-a amenințat cu pistolul pentru că s-a speriat” asta-i maximă! Deci săracul s-a speriat. Un 9mm merită de supărare daca el se joacă cu 6mm 🤡

  • Filote cap de guma

    Bine ca au fost condamnati!

  • Filote cap de guma

    Bine ca au fost condamnati!

  • Filote ai nevastă și ție îți plac băieții dotați.

  • E bulangiu și chelbosul ăsta bătrân?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *