Prima pagină » Actualitate » Atac în Parlament. O persoană a aruncat cu benzină. Iată imaginile

Atac în Parlament. O persoană a aruncat cu benzină. Iată imaginile

17 sept. 2024, 14:19, 2 ,
în Actualitate

Un incendiu a fost anunțat, marți după-amiază, la Parlament. Un bărbat, cel mai probabil un vizitator, a aruncat cu benzină, potrivit unor surse. Zona de la parter a fost evacuată, iar atacatorul este căutat de Poliție.

Zeci de persoane au fost evacuate.

„Incendiul a avut loc în zona de acces pentru vizitatori, nivel S2. Pompierii se aflau în clădire și s-a intervenit imediat, astfel că, în acest moment, focarul a fost stins. Instituțiile abilitate se vor pronunța cu privire la cauza incendiului”, conform unui anunț al Camerei Deputaților.

Potrivit unor surse, un bărbat ar fi dat foc magazinului cu suveniruri, aflat în interiorul Parlamentului.

O femeie ar făcut un atac de panică, după ce a văzut incendiul care a izbucnit în apropiere de ea.

Incendiu la Palatul Parlamentului

Un incendiu a avut loc marți, 17 septembrie, la Palatul Parlamentului, în zona de intrare a vizitatorilor la Camera Deputaților.

La fața locului au intervenit echipaje de la pompieri, jandarmi și poliție.

Accesul în Parlament este blocat. Toate intrările și ieșirile, blocate.

„Atacul s-ar fi produs la intrare. Nu este clară, momentan, amploarea incendiului, dar a existat o degajare de fum. Primele informații arată că agresorul nu a fost prins imediat, motiv pentru care zona a fost închisă. Agresorul s-ar putea afla încă în clădire sau în curtea interioară. Și-a făcut apariția și o mașină a Poliției, la ora acestei actualizări”, a relatat Vasile Marcu, corespondent Antena 3 CNN.

Comentarii
  • Politicienii sunt vinovati! Pentru ca au ieftinit benzina, acum oricine isi permite un coctail molotov. Pana acum era mai scump decat un manhattan sau old fashioned.

  • Ce nenorocire……. se va mai repeta sigur, oamenii sunt diperati si politicienii se omoara pentru candidaturi si voturile noastre, poporul si tara lasata de izbeliste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`