Prima pagină » National » Atac în Capitală! Două femei, înjunghiate în plină zi de un cetăţean israelian
Atac în Capitală! Două femei, înjunghiate în plină zi de un cetăţean israelian

Atac în Capitală! Două femei, înjunghiate în plină zi de un cetăţean israelian

16 dec. 2019, 15:00,
în National

Un incident grav a avut loc în Bucureşti. Două femei au fost înjunghiate în zona gâtului, respectiv în zona urechii luni, pe un bulevard din capital. Făptaşul este un cetăţean israelian. Incidentul s-a produs în jurul orei 12, pe Bulevardul Dimitrie Cantemir din Sectorul 4.

Conform primelor informaţii, făptaşul este un cetăţean din Israel în vârstă de 29 de ani. Agresoul a fost prins şi pus sub arestare de poliţiştii Secţiei 14.

Femeile au fost transportate de urgenţă la spital, având starea stabilă. Una dintre acestea a prezintă o plagă zona gâtului, iar cea de-a două o plagă în zona urechii.

„Astăzi, în jurul orei 12.10, prin apel apel 112, Secția 14 Poliție a fost sesizată, că în zona B d-ului Tineretului, două femei au fost agresate de către un necunoscut, cu un obiect tăietor, fără a avea anterior vreo discuție cu acesta. La fața locului au ajuns de urgență polițiști din cadrul secției, care l-au imobilizat pe bărbat și l-au condus la sediul subunității.

Ambele femei au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativa la omor.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024