Prima pagină » Actualitate » Atac dur la adresa miniştrilor Raluca Turcan şi Marcel Boloș! Sorin Iacoban: Au venit la Iaşi în vizită
Atac dur la adresa miniştrilor Raluca Turcan şi Marcel Boloș! Sorin Iacoban: Au venit la Iaşi în vizită

Atac dur la adresa miniştrilor Raluca Turcan şi Marcel Boloș! Sorin Iacoban: Au venit la Iaşi în vizită

07 aug. 2020, 15:44,
George Cristian, în Actualitate

Sorin Iacoban, liderul Partidului Pro România Iaşi considera, într-o postare publicată pe o reţea de socializare, faptul că miniştrii Raluca Turcan şi Marcel Boloș au venit la Iaşi pentru a face campanie electorală pe banii statului.

Sorin Iacoban consideră că nu s-a făcut nimic pentru Iaşi, în 9 luni de guvernare

Fostul deputat şi preşedintele Pro România Iaşi, este de părere că miniştrii care au venit la Iaşi defilează într-o campanie electorală făcută pe banii statului. Conform postarii publicată pe Facebook de către Sorin Iacoban, ieşenii o duc mai rău şi se poate observa faptul că pandemia a fost gestionata prost de către autorităţile centrale.

” Miniștrii Guvernului LuCOVID Orban fac campanie electorală pe banii statului, defilează prin Iaşi ca să ne explice noua ieşenilor ce bine ne va fi cu ei ! Dar au 9 luni de când sunt la guvernare și ieşenii o duc mai rău și cazurile de îmbolnăviri cresc pe zi ce trece din cauza gestionarii deficitare a Pandemiei de către guvern! În acel “ grandios” plan de relansare a economiei româneşti, sărbătorit cu fast la Clubul Diplomaților, Iaşul lipsește cu desăvârșire! Desantul guvernanților la IAŞI pentru campania electorală ne arată încă odată dacă mai era nevoie ca pe ei îi interesează DOAR alegerile și nu sănătatea oamenilor!” menţionează Sorin Iacoban.

Vicepremierul Raluca Turcan în vizită la Iaşi

Vicepremierul României, Raluca Turcan a susţine o susținut  o conferinţă de presă la Primăria Iaşi începând cu ora 12.00. Alături de vicepremier au participat şi ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, ministrul mediului, Costel Alexe dar şi Mihai Chirica, primarul municipiului Iaşi.

În altă ordine de idei, Raluca Turcan a efectuat o vizită de lucru la Palatul Braunştein din Iaşi pentru a vedea care sunt stadiul lucrărilor. Lucrările sunt finanţate cu fonduri europene prin Axa Prioritară 5 – „Îmbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural”.

Sorin Iacoban: Camelia Gavrilă și Maricel Popa ar trebui să dovedească dacă au fost sau nu infectați!”

Sorin Iacoban, candidatul Pro România la Primăria Iași, a ieșit la atac, după potențialul caz de COVID-19 de la PSD și le cere deputatului Camelia Gavrilă și lui Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, să dovedească dacă au fost sau nu infectați.

Sorin Iacoban, candidatul Pro România la Primăria Iași, a ieșit la atac, după potențialul caz de COVID-19 de la PSD și le cere deputatului Camelia Gavrilă și lui Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași, să dovedească dacă au fost sau nu infectați. Soția lui Marian Șerbescu, unul dintre liderii PSD și apropiat de coordonatorul campaniei electorale a social-democraților, Cristian Stanciu, a fost depistată pozitiv la infecția cu noul coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *