Prima pagină » Actualitate » Atac armat într-o scoală din Rusia! Cel puţin 11 elevi au murit după ce un tânăr a început să tragă cu arma – FOTO, VIDEO

Atac armat într-o scoală din Rusia! Cel puţin 11 elevi au murit după ce un tânăr a început să tragă cu arma – FOTO, VIDEO

11 mai 2021, 11:43,
BZI.ro, în Actualitate

Copii și un profesor de școală au fost uciși de focuri de armă la o școală din orașul rus Kazan, spun oficialii. Două persoane ar fi deschis focul și un tânăr de 19 ani ar fi fost reținut.

Atacul a avut loc la aproximativ 820 km (510 mile) la est de Moscova. A fost auzită o explozie, iar rapoartele spun că al doilea atacator a fost ucis la etajul patru al clădirii.

Kazan se află în Republica Tatarstan, în principal musulmană

Poliția puternic armată și vehiculele de urgență au fost văzute în afara școlii 175 din Kazan. Filmările distribuite pe rețelele de socializare au arătat câțiva copii sărind de la ferestre pentru a scăpa, precum și persoanele rănite evacuate.

Președintele Tatarstanului, Rustam Minnikhanov, a declarat reporterilor din afara școlii că a fost un dezastru și că 12 copii și patru adulți erau tratați în spital. „Teroristul a fost arestat. Are 19 ani. Este un proprietar de arme de foc legal”, a spus el.

Un videoclip de pe rețelele de socializare a capturat un adolescent întins pe pământ aparent reținut în afara clădirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *