Prima pagină » Lifestyle » Horoscop » Astrologie: Cat de rau esti, in functie de zodia ta
Astrologie: Cat de rau esti, in functie de zodia ta

Astrologie: Cat de rau esti, in functie de zodia ta

31 mai 2013, 15:51,
BZI.ro, în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:20646;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}

Fiecare dintre noi are o latura pozitiva si una negativa, iar proportiile depind de cum ne formam, dar si de influentele astrale. Vezi mai jos, cat de predispus spre rautate esti, in functie de zodia ta.

Berbec

Rautatea ta este superficiala, care se materializeaza mai degraba printr-o agresivitate verbala decat prin sentimente sau ganduri malefice.

Taur

Vei parea rau atunci cand lasi frau celor doua sentimente care te caracterizeaza in proportii importante, dar nu definitorii: invidia si zgarcenia.

Gemeni

Ai abilitatea de a-i judeca pe ceilalti. Sta in firea ta si te vei dezice greu de aceasta povara. Asadar, ii judeci si, in plus, nu prea poti tine un secret.

Rac

In mod paradoxal, dincolo de sensibilitatea care te caracterizeaza, ai o doza de cruzime care iese la iveala mai ales atunci cand ceilalti te dezamagesc.

Leu

Iti plac oamenii care te aproba sau care chiar te lingusesc si ii vei uri pe cei care nu fac asta pentru ca nu poti accepta, din fire, critica sau parerile mai dure a celor din jur.

Fecioara

Fecioara nu este rea, ci pare rea pentru ca ea se naste cu un scop precis: acela de a le oferi celorlalti directii, de a le ordona.

Balanta

Rautatea balantelor este direct proportionala cu tendinta lor de a fi ignorante, desi ele, de fapt, considera inutil sa urasca pe cineva.

Scorpion

Un scorpion ori uraste, ori nu uraste, iar atunci cand o face el nu are limite. Pentru Scorpioni nu exista cale de intoarcere daca sunt dezamagiti.

Sagetator

Nu esti rau, esti doar impulsiv si in momentele de furie nu mai dai doi bani pe consecintele vorbelor tale. Daca totusi ai momente de rautate, acestea nu se vor manifesta niciodata prea mult.

Capricorn

Nativul din capricorn devine rautacios cand cineva interfereaza cu scopurile lui personale la care tine foarte mult, atunci poate deveni nemilos.

Varsator

Varsatorii nu dusmanesc, nu se razbuna, nu critica, dar sunt atat de mandri si atat de multumiti de propria persoana, incat devine deranjant pentru cei din jur.

Pesti

Cel nascut in zodia pesti nu are un caracter intrigant, contureaza rautati dintr-un orgoliu debordant, dar singura arma a sa este indiferenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *