Prima pagină » Radio » Actualitate » Astroloaga Bianca Nuțu de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, implicată într-un grav accident. „Ți s-a mai dat o șansă…”

Astroloaga Bianca Nuțu de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, implicată într-un grav accident. „Ți s-a mai dat o șansă…”

13 sept. 2023, 15:28,
în Radio

Astroloaga Bianca Nuțu de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a fost implicată într-un grav accident, motiv pentru care lipsește din emisiune. Din câte se pare, tânăra nu se va întoarce prea curând la celebrul matinal de la Antena 1. Cu toate acestea, Bianca Nuțu îi este recunoscătoare Lui Dumnezeu că a scăpat cu viață din această cumpănă.

Mulți s-au întrebat de ce Bianca Nuțu lipsește din Neatza cu Răzvan și Dani și a fost înlocuită de colega lor de pe weekend, Adina. Însă, puțini știu că simpatica astroloagă trece printr-o perioadă foarte grea, iar cel mai recent mesaj al ei i-a întristat pe fani.

Astroloaga Bianca Nuțu de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, implicată într-un grav accident

Bianca Nuțu se numără printre cei mai apreciați astrologi de la noi și prezintă rubrica de horoscop în cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1, și le oferă telespectatorilor emisiunii previziunile astrale ale zilei. Însă, de când s-au întors din vacanța, prezentatoarea rubricii horoscop de la Neatza cu Răzvan și Dani a fost înlocuită de colega ei de pe weekend, Adina.

Se pare că Bianca nu se va întoarce foarte curând pe scaunul ei. Simpatica blondă trece prin clipe grele după ce a fost implicată într-un accident rutier pe data de 22 august 2023, în timp ce se afla în vacanță în Zanzibar. Vedeta TV a fost rănită grav și acum are nevoie de multă recuperare, dar are nevoie și de timp pentru ea și pentru vindecare. Mai mult, cel mai recent mesaj al ei pe rețelele de socializare i-a întristat și i-a îngrijorat pe fani.

„Atâta vreme cât ai deschis ochii azi dimineață și respiri, fii recunoscător. Ți s-a mai dat o șansă”, a scris vedeta pe Instagram.

Pe data de 22 august 2023, astrologa a fost implicată într-un accident rutier în Zanzibar, care i-a distrus mașina și a lăsat-o cu câteva răni care au avut nevoie de îngrijire medicală. Prezentatoarea rubricii de astrologie se afla în vacanță în momentul impactului.

Bianca îi este recunoscătoare Lui Dumnezeu și consideră că Acesta a lucrat prin oamenii care i-au sărit în ajutor, pentru a o salva de la moarte. În prezent, Bianca Nuțu se află în etapa de recuperare și vrea să apeleze la ajutorul unui psiholog, pentru a-și reveni din șoc.

Ce i s-a întâmplat de fapt

Vedeta a povestit pe contul ei de Instagram, cu detalii, ce s-a întâmplat și spune că își amintește perfect întreaga zi. Acesta a mărturisit că se bucura din plin de vacanță, iar a doua zi, în jurul prânzului, a fost la un pas de tragedie. În urma accidentului, Bianca Nuțu a ajuns la spital cu răni gave, dar cu ajutorul medicilor și-a revenit. De asemenea, astrologa de la Neazta cu Răzvan și Dani a făcut publice și o serie de imagini care au fost făcute după teribilul accident. Din acestea, se poate observa că mașina în care se afla a fost extrem de avariată, iar ea a suferit răni severe.

„Cu o seară înainte de accident, am dansat pe nisipul cald. Nu aveam nicio grijă. A doua zi, la prânz, s-a produs tragedia. Am avut artera tăiată și am pierdut mult sânge. Pe 22.08.2023 am murit și m-am născut a doua oară. Dumnezeu m-a salvat, lucrând prin oameni”, a mai spus Bianca Nuțu.

Bianca ese nevoită acum să facă recuperare atât fizică, dar și consiliere psihologică, în urma traumei prin care a trecut. Acesta a mai ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături și au reșuit îi salveze viața.

Comentarii
  • Femeie lasa pe Dumnezeu sa ne prezica si sa ne arata viitorul .Poate a vrut sa inveti ceva din asta .semneaza ;un pacatos;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *