Prima pagină » Local » Ăștia sunt liderii PSD Iași! În 2016 îl pupau pe Mihai Chirica, șeful lor! Erau încolonați ca niște vasali – FOTO

Ăștia sunt liderii PSD Iași! În 2016 îl pupau pe Mihai Chirica, șeful lor! Erau încolonați ca niște vasali – FOTO

16 feb. 2024, 12:52, 15 ,
în Local

Iașul nu a mai avut lideri politici de zeci de ani, iar acest lucru se poate vedea din proiectele pe care municipiul și județul le au implementate. Liderii PSD Iași sunt, în realitate, personaje lugubre care pupă pe oricine se află la putere. Așa se întâmplă cu Bogdan Cojocaru, Silviu Macovei, Maricel Popa, Vasilică Toma, Bogdan Balanișcu sau Vasile Citea, care se aflau încolonați în spatele lui Mihai Chirica în campania din 2016.

Lucrurile s-au schimbat, Mihai Chirica a schimbat tabăra trecând la PNL, iar cei sus amintiți au început să-i critice activitatea. Interesant este cum o persoană a devenit nefrecventabilă în doar câteva luni. Nu îi facem o statuie lui Mihai Chirica, ba din contră, subliniem că Iașul a devenit un oraș horror sub mandatele lui de primar, iar din aceste considerente este nevoie de schimbare. Suntem categorici spunând că schimbarea nu are cum să vină de la PSD Iași care și-au pierdut printre cei mai importanți membri, iar cei rămași au fost lacheii lui Mihai Chirica, fiind propulsați pe funcții tocmai de actualul edil. Lucrurile ăstea sublinează capacitatea politicienilor din Iași de a negocia proiecte pentru ieșeni, de a-și impune dorințele la București. O persoană care pupă-n dos pe șef nu are cum să negocieze la București proiecte mari pentru comunitatea din care face parte, comunitate care l-a pus în acea funcție.

Nu este în interesul ieșenilor o astfel de abordare care se dovedește a fi dăunătoare, pentru că în ultimii ani atât județul cât și municipiul au trecut nevăzute în ochii puterii de la București. Cum să atragi proiecte când cei mai de seamă aleși ai tăi sunt niște slugi care pupă în dos doar pentru a primi câte un os?!

În fond, un politician care este ales de popor trebuie să-i slujească acestuia! Trebuie să-i rezolve problemele cetățeanului de rând care dorește o infrastructură corectă, un spital funcțional, o școală fără WC în curte sau un transport public decent.

Cum tu, PSD Iași, poți să pui pe listele de la Parlamentare politicieni analfabeți, cu averi care nu pot fi justificate? Covrigarul Marcel Ciolacu și-a dat Bacalaureatul la 27 de ani și a început să lucreze la vârsta de 37 de ani, iar asta ne spune multe despre modul în care sunt promovați social democrații de la Iași. Poate anul 2024 să aducă o schimbare? Da, dar doar dacă ieșenii, românii vor ieși la vot și vor vota pentru schimbare, pentru noi politicieni care să pună interesul poporului pe primul loc. Gata cu instabilitatea, inechitate, frica de război, panica! Românii trebuie să voteze patrioți care să aducă schimbarea mult așteptată. În încheiere trebuie să mai punctăm că și actualele critice aduse primarului Mihai Chirica sunt făcute cu măsură pentru că PSD Iași are numeroase combinații în oraș și nu poate să-l supere foarte tare pe edil.

Vom reveni!

Comentarii
  • Margareta Clipa

    Mihai Chirica va pierde anul asta alegerile. Pana si pensionarii care l-au votat au inceput sa le fie scarba de snobul asta. Cred ca este cel mai zero barat la ora actuala primar din Romania, dar in acelasi timp cred ca este cel mai penal primar din Romania. Nu mai exista primar la ora actuala cu 6 dosare penale pe bune, o trimitere in judecata (dosarul Flux) si cine stie cate dosare penale i se mai deschid pana la alegeri, bineinteles, daca le prinde in libertate. Nici PSD, nici AUR, nici Sosoaca nu-l vor, iar PNL este in deriva maxima, deci, daca pica PNL, pica si Chirica. Eu zic ca se duce la puscarie intr-un final ca va ramane fara protectie politica.

  • Castiga si de aceasta data pentru ca nici unul dintre posibilii contracandidati nu a iesit din timp in fata cu ceva, cu altceva care sa suscite interesul oamenilor normali, votantii. Este prea tarziu sa apara un contracandidat atat de puternic incat sa il schimbe. O sa traim si o sa vedem, dar asa o sa fie.

  • Votez Argint!

    După o existență milenară am ajuns să trăim după legea poieții.
    Ne căcăm pe cei de jos, ciupim pe cei de lângă, și ne uităm în curul celor de sus. Taman asta i societatea.

  • Salvati fotografia ca sa-i recunosteti pe eshafod la spanzuratoare !

  • Si ziarul Dvs ce a facut? 2 mandate i-ati fost servili si doar acum, cand interesul va poarta spre Mimion si Momoacă, ați intors foaia. Iașul nu uită.

  • Și Balaniscu unde e în poza, ca îl vad nominal în articol, dar nu și în poza.

  • Au o singura scuze, dar buna: i-au votat iesenii! Asa ca nu e vina lor, ci a iesenilor. O merita.

  • Te apucă WOMA când vezi slugile astea incolonate in spatele lui Chirca niște yesmăni profitori.Balaniscu nu apare in poza asta el fiind cărător de servietă omul bun la toate de care Chirica sa lepădat când la citit că e inapt și incoerent. Cine sa voteze PSD când au oameni e liste care nu spun nimic, nu au făcut nimic notabil in viața, cariera lor profesională este bazată doar pe funcții politice. Oricum Balaniscu sa fie clar e mult sub scorul partidului nefiind capabil din cauza comportamentului să strângă oameni lângă el, toți se retrag când îl văd.

  • Veronica strângatoare ca Furnica

    Mârțoage politice care deși sunt fără performante politice stau neclintite și fac tot felul de jocuri politice ca să își mențină sinecurile.Unde sunt cadrele didactice universitare, manageri , conducătorii instituțiilor investitori de succes etc. Cum sa pui pe liste penibili ca ăștia ( asta e valabil peste tot nu doar la PSD ) care nu au profesat niciodată? Ce pot sa facă pentru ieseni și pentru Iasi oamenii ăștia șterdi, fără cariera profesională in spate , unii luați de la rând de la șomaj alții senili ținuți in fereastra sa ii vadă poștașul ca șomerii sa le mai ia pensia o luna , două !
    Uitați ce liste de parlamentari și consilieri sunt la Cluj ori Oradea și ce ne servesc nouă la Iasi !!!
    Vă mai întrebați de ce la Cluj , Oradea sunt proiecte peste proiecte de miliarde de euro , de ce oamenii respectivi sunt respectați de miticii de la București in timp ce ai noștri ( Vasilica, Silvică, Dorulet, Bigdanel etc ) stau la rând la Stanescu, Ciolacu, Neacșu să prindă loc la pupat un kuuuurrr apoi vin la Iasi și prostesc oamenii ca ar fi influenți și fac lobi pentru noi !!! Ha, ha, ha… hai ca ne meritam soarta !

  • psd in frunte cu plosnita de chirika ..curve ,penali ,lingai si tradatori de tara si de neam …

  • bufonul de la ateneu!

    o poza de pus in rama,mai lipseste marele tenor,multilateral dezvoltat si parintele culturii din iasi!!!!

  • Ei acuma să-i facă pupături la bideu în continuare în speranța că populimea va fi păcălită iară –-ghinion–

  • Voi nu intelegeti ca sistemul e facut de asa natura incat si cainele lui Chirica daca candideaza v a castiga detasat.O sa vedeti ca PSD nici macar nu v a da canditat la Iasi.Doctorasul manelist guraliv e singura noatra sansa de a scapa de gealat.RIP Iasi…

  • ATENTIE! Pensionarii au muncit au stat in frig, au primit alimente pe cartela pentru ca Romania sa plateasca datoria externa. In 1989 Romania avea ZERO datorii, industrie, scoli si universitati in care elevii si studentii invatau carte nu ca acum cand scoala scoate pe banda rulanta analfabeti functional. Intrebare: de ce in prezent Romania are datorii externe exorbitante, unde sunt, industria, agricultura, resursele solului si subsolului? Asa ca, pensionarii trebuie respectati pentru sacrificiul facut iar voi judecati pentru furt din Avutia Nationala si Inalta Tradare. Acest mesaj se adreseaza celor care au condus destinul tarii de 34 de ani cat si celor care sunt prea tineri si nu cunosc ce s-a intamplat in cei 50 de ani de chin dar stiu sa ne acuze in loc sa ne multumeasca. Dragi tineri va urez mult succes in viata!

  • oK, sunt de acord cu voi, dar ce punem in loc ? PSD-ul nu are contra candidat,USR-ul asisderea, AUR decapitata de Simion la Iasi (mare greseala politica,in anul alegerilor, se vede ca nu sunt profesionisti) despre PMP si alti ce sa mai vorbim-NULA la NULA.CHirica va cistig din lipsa de contra candidat. Singurii care il pot bate sunt procurori DNA .Singurul lucru care mai poate salva PSD-ul acum in ceasul al 12-lea, este DESTRUCTURAREA intregii echipe de la Iasi, schimbat TOT, inclusiv matura si femeia de serviciu!Iasiul merita un PSD puternic nu niste loaze analfabete si obediente lipsite de respect pt cei care iau votat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *