Prima pagină » Cancan ultimă oră » Aștepta o petrecere la malul mării, dar Cătălin Cazacu a surprins-o într-un mod total neașteptat. Ramona Olaru, dezamăgită de gestul fostului motociclist

Aștepta o petrecere la malul mării, dar Cătălin Cazacu a surprins-o într-un mod total neașteptat. Ramona Olaru, dezamăgită de gestul fostului motociclist

09 iul. 2022, 14:40, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale lumii mondene. Dacă la început cei doi au fost mai discreți în privința vieții personale, ulterior au decis să își strige iubirea în gura mare și să nu se mai ferească de ochii curioșilor.

Astfel, nu puține sunt momentele pe care amorezii le împărtășesc cu cei din mediul online, fie că este vorba despre clipe romantice, amuzante ori mai tensionate ce au loc între ei.

Cătălin Cazacu, tratament ieftin pentru iubita sa

Recent, pe Instagram, Cătălin Cazacu a fost cel care i-a făcut părtași pe internauți la un moment amuzant de cuplu. În drum spre litoralul românesc, acolo unde Ramona Olaru a ales să își serbeze cu întârziere ziua de naștere, căci a împlinit în urmă cu două zile 33 de ani, sportivul a surprins-o cu un gest…ieftin.

Deși planul era ca la mare să se dea startul unei petreceri de pomină, pentru ei banii nefiind o problemă, lucrurile nu au început tot pe bogăție.

În drum spre mare, pentru că, cel mai probabil au plecat de acasă pe fugă, fără a mai apuca să mănânce, Cătălin Cazacu a făcut o oprire la primul magazin ce i-a ieșit în cale.

Iar ceea ce i-a cumpărat iubitei sale nu a fost deloc ceva ieșit din comun ori foarte scump. Ramona și Cătălin, deși sunt persoane publice, se rezumă tot la o masă modestă, cel puțin asta reiese din imaginile ajunse virale, făcute publice chiar de el.

La volan fiind, cu partenera în dreapta sa, Cătălin și Ramona au luat masa din mers, dar ce mai masă. Direct de pe hârtie și chiar din punga de cumpărături, cei doi și-au pus între două felii de pâine parizer ori crenvurști cu muștar și au devorat totul până au ajuns la Constanța.

Însă, deși a mâncat pe săturate, Ramona Olaru nu a fost foarte încântată de felul în care este tratată de iubitul ei, altele fiind așteptările sale.

”Ai zis că mă duci (n.r. la mare) frumos”, i-a spus Ramona Olaru iubitului, care imediat i-a dat replica.

Fostul motociclist se arată a fi un bărbat chibzuit, mai ales că la mare i-a așteptat o petrecere foarte scumpă cu tort, artificii și șampanie. Motiv pentru care a ales să economisească înainte cum și cât a putut.

”Ți-am zis că nu mă uit la bani. Dă-i cu parizer și cu crenvurști că este sezon greu”, i-a spus acesta fetei de la meteo.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
18 septembrie 2024
18 septembrie 2024