Prima pagină » Eveniment-Social » Astăzi, începe „INIMO”, cel mai mare festival caritabil din România. Ce măsuri au fost luate pentru buna desfășurare a circulației

Astăzi, începe „INIMO”, cel mai mare festival caritabil din România. Ce măsuri au fost luate pentru buna desfășurare a circulației

Astăzi, 15 august 2024, începe „INIMO”, cel mai mare festival caritabil din România, organizat de către părintele Dan Damaschin. Până duminică, 18 august 2024, stadionul Universității de Științe ale Vieții (USV) Iași, din Rond Agronomie, va deveni un loc al faptelor bune. Iată ce măsuri au fost luate pentru buna desfășurare a circulației.

Astăzi, începe „INIMO”, cel mai mare festival caritabil din România

Începe „INIMO”, cel mai mare festival caritabil din România! Timp de patru zile, pe stadionul Universității de Științe ale Vieții (USV) Iași, din Rond Agronomie, se vor împleti distracția și faptele bune pentru ca cei 10.000 de copii, care sunt în grija Asociației „Glasul Vieții”, să primească o șansă la viață.

Astăzi, 15 august 2024, vor fi prezenți la eveniment Fanfara de Copii Ciorești-Dolhești, Circul de Stat Chișinău, Nicolae Botgros și Orchestra și Naționala Lăutarii. Mâine, 16 august 2024, vor participa Circul de Stat Chișinău, Ansamblul Artistic Profesionist „Constantin Arvinte”, Voltaj și Connect-R, iar sâmbătă, 17 august 2024 – Planeta Clounella, Filarmonica de Stat Moldova Iași, Eva Timush și Ștefan Bănică. În ultima zi de festival, duminică, 18 august 2024, vor cânta COLORICII, Holy Molly, Feli și Horia Brenciu. Pe stadion, vor fi organizate activități pentru cei mici și expoziții dedicate cauzelor sociale. Totodată, vor fi amplasate standuri cu mâncare locală, dar și un târg de produse artizanale, lucrate manual.

Primăria Iași a anunțat restricții de circulație în Copou

În vederea bunei desfășurări a Festivalului „INIMO”, circulația rutieră de pe aleea Grigore Ghica Vodă va fi restricționată, în funcție de necesități, în perioada 15 – 18 august 2024, între orele 14:00 – 24:00, cu avizul Poliției Rutiere. Măsurile punctuale vor fi luate de Poliția Rutieră și de Poliția Locală.

„Începând de joi, 15 august, până duminică, 18 august 2024, va avea loc pe Stadionul Universității de Științe ale Vieții, din zona Agronomie, o nouă ediţie a festivalului «INIMO», organizat de Asociația «Glasul Vieții» împreună cu părintele Dan Damaschin – Festivalul Internațional al Familiei, al Vieții și al Faptelor Bune! Evenimentul are drept scop susținerea a nu mai puțin de 10.233 de copii din 2.923 de familii, greu afectate de sărăcie, care au nevoie de cele necesare unui viitor mai bun: hrană, îmbrăcăminte și ajutor pentru școală. În cele patru zile ale Festivalului «INIMO», vor fi prezenți artiști pentru toate preferințele muzicale, care au răspuns chemării de a face bine, lansate de părintele Dan Damaschin, printre care: Circul de Stat Chișinău, Nicolae Botgros și Orchestra și Naționala Lăutarii, Ansamblul Artistic Profesionist «Constantin Arvinte», Voltaj, Connect-R, Planeta Clounella, Filarmonica de Stat Moldova, Eva Timush, Ștefan Bănică, COLORICII, Holy Molly, Feli și Horia Brenciu”, au transmis reprezentanții Primăriei Iași.

Astăzi, 15 august 2024, începe „INIMO”, cel mai mare festival caritabil din România, organizat de către părintele Dan Damaschin. Până duminică, 18 august 2024, stadionul Universității de Științe ale Vieții (USV) Iași, din Rond Agronomie, va deveni un loc al faptelor bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *