Prima pagină » Eveniment-Social » Astăzi începe așteptatul festival caritabil „Inimo”, organizat de părintele Dan Damaschin: „Eu sper să fie prezenți în jur 100.000 de oameni pe stadion” – FOTO

Astăzi începe așteptatul festival caritabil „Inimo”, organizat de părintele Dan Damaschin: „Eu sper să fie prezenți în jur 100.000 de oameni pe stadion” – FOTO

18 aug. 2023, 02:00, 1 ,
Ștefana Șovea, în Eveniment-Social

Astăzi (n.r. – 18 august) începe festivalul caritabil „Inimo”. Deschiderea evenimentului are loc la ora 17.00 și sunt așteptate cât mai multe persoane, astfel încât Stadionul „Emil Alexandrescu” să fie plin

Scopul acestui eveniment este de a sprijini 10.233 de copii din cadrul Asociației Glasul Vieții. Aceștia au nevoie de ghiozdane, haine, încălțăminte, produse de igienă, produse de curățenie, pentru a începe un nou an școlar așa cum se cuvine.

Aproximativ 300 de voluntari au muncit zi și noapte ca totul să fie pus la punct pentru festivalul caritabil „Inimo”

o poză cu părintele Dan Damaschin alături de voluntarii săi și de Dorian Popa

Prima ediție a unicului festival dedicat inimilor nevoiașe s-a dovedit a fi un real succes

Pregătirile pentru cel mai așteptat eveniment al lunii august au fost intense. Aproximativ 300 de voluntari, dintre care 200 ai Asociației Glasul Vieții , iar restul din extern, au muncit zi și noapte pentru ca totul să fie pus la punct și pentru a se încadra în grafic.

În doar câteva ore, pe scena uriașă de pe Stadionul „Emil Alexandrescu” urcă artiștii care deschid festivalul. Sunt pregătite diferite activități care să bucure copiii, părinții și bunicii, iar în fiecare seară din acest weekend vor fi trase la tombolă bilete către o excursie de vis în Ierusalim.

„Suntem în grafic, totul merge foarte bine, scena este una superbă, iar echipa de voluntari alcătuită din 300 de oameni au muncit zi și noapte. Toate echipele locale sunt la datorie, am pregătit o mulțime de activități care să delecteze copiii, părinții și bunicii. Premiul cel mare este pregătit și tombola pentru apartamentul în valoare de 110.000 de euro se desfășoară duminică seara.

În fiecare seară pleacă către cei participanți la festival câte 6 bilete către Ierusalim. În momentul de față avem date câteva mii de bilete, printre care bilete date cu reduceri pentru elevi și studenți, gratuități pentru pensionari și persoane cu dizabilități, dar eu cred că lumea se hotărăște să vină și să își ia biletele chiar în prima zi de festival. Sper să fie undeva la 100.000 de oameni pe stadion, iar toată lumea este binevenită și așteptată pe stadion, la festival”, spune părintele Dan Damaschin.

În câteva ore începe deschiderea oficială a evenimentului

 poză cu părintele Dan Damaschin pe stadionul „Emil Alexandrescu”

Sunt pregătite diferite activități care să bucure copilașii, părinții și bunicii iar în fiecare seară din acest weekend vor fi trase la tombolă bilete către o excursie de vis în Ierusalim

Prima ediție a unicului festival dedicat inimilor nevoiașe s-a dovedit a fi un real succes, obiectivul principal, peste 10.000 de copii ce vor fi ajutați, fiind îndeplinit. În cele trei zile de festival, părintele Dan Damaschin, voluntarii, oamenii cu suflet mare, dar și artiștii, au dat dovadă de mobilizare și empatie, luptând pentru micuți.

Artiștii ce vor încânta publicul, în acest weekend, sunt Smiley, Connect-R, Direcția 5, Andia, Circul de Stat Chișinău, Irina Rimes, Horia Brenciu, Damian Drăghici, Nicoleta Nuca, Gașca Zurli, Voltaj, Ovidiu Lipan Țăndărică, Antonia, Iris, Mario Fresh, Ana Beregoi, dar și artiști locali din zona Iașului.

„Anul trecut, la Festivalul «Inimo», zeci de mii de oameni au fost pe stadionul din Copou. Banii adunați în urma evenimentului îi vom folosi ca să pregătim de școală cei 10.233 de copii sărmani. În acest weekend, pe scena «Inimo» vor urca cei mai îndrăgiți artiști din România, Smiley, Connect-R, Direcția 5, Andia, Circul de Stat Chișinău, Irina Rimes, Horia Brenciu, Damian Drăghici, Nicoleta Nuca, Gașca Zurli, Voltaj, Ovidiu Lipan Țăndărică, Antonia, Iris, Mario Fresh, Ana Beregoi, dar și mulți, mulți alții. Taxa de intrare este, după cum se știe, o donație în baza căreia primiți o invitație.

Vă simțiți bine, faceți bine și câștigați un apartament la Royal Town Iași sau una din cele 20 de excursii la Ierusalim”, mai spune părintele Dan Damaschin în legătură cu festivalul caritabil „Inimo”.

Comentarii
  • Gestul de a ajuta copii mi se pare de laudat.

    Din pacate, modul in care parintele Damaschin si Politia Locala, au gestionat evenimentul lasa de dorit.

    Muzica pana la 12:00 noaptea … ce respect, ce bun simt, ce lege a zgomotului ….
    Club pentru tot orasul … ca atat de talentati suntem noi sa ne respectam dupa 22:00 noaptea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *