Prima pagină » Economic Local » Astăzi, ieșenii sunt așteptați la sediul Finanțelor! Vor fi transmise informații despre plata impozitelor
Astăzi, ieșenii sunt așteptați la sediul Finanțelor! Vor fi transmise informații despre plata impozitelor

Astăzi, ieșenii sunt așteptați la sediul Finanțelor! Vor fi transmise informații despre plata impozitelor

28 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

În cursul acestei zile, începând cu ora 10:00, Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice (DGRFP) Iași organizează o nouă serie de întâlniri cu contribuabilii locali, la sediul din strada A. Panu. Discuțiile se vor axa pe modalitatea de calcul și plata impozitului pe veniturile realizate din investiții, serviciile electronice oferite de ANAF și pe modul prin care se instituie schemele de ajutor de stat. Cei prezenți vor primi și informații legate de modul de depunere a declarației unice privind impozitul pe venit și contribuții sociale, datorate de către persoanele fizice.

„Contribuabilii interesați pot afla data, locul de desfășurare a întâlnirii și subiectele puse în dezbatere prin accesarea listei disponibile pe site-ul www.anaf.ro/InfoPublice, la următorul link: https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/Informatii_R/intalniri.htm sau prin intermediul Call Center-ului, apelând numărul de telefon: +4 031 403 91 60″, se arată în anunțul Finanțelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *