Prima pagină » Local » Ăsta este planul neomarxiștilor de la USR! Penala Clotilde Armand: ”Europa NU are nevoie de religie” – VIDEO

Ăsta este planul neomarxiștilor de la USR! Penala Clotilde Armand: ”Europa NU are nevoie de religie” – VIDEO

23 apr. 2024, 10:32, 21 ,
BZI.ro, în Local

USR este un partid care are propria agendă obscură, iar declarațiile făcute de membrii formațiunii sunt foarte clare. Clotilde Armand, primărița penală de la Sectorul 1 a spus, foarte clar, faptul că Europa nu mai are nevoie de religie.

Dacă cei de la USR vor obține un scor care să conteze, planul lor este unul evident. De la legalizarea drogurilor, până la interzicerea religiei.

Clotilde Armand de la USR susține că Europa nu ar nevoie de religie

Planul neomarxiștilor de la USR este evident și îl afirmă fără nicio problemă. În trecut, Clotilde Armand spunea foarte clar că Europa nu mai are nevoie de religei:

”Occidentul nu mai are nevoie de religie, chiar dacă încă mai există mulți oameni care (…) dar nu mai are nevoie de partea aceasta spirituală, de suflet, și atunci, evident, dacă viața ta este concentrată pe confort, mereu poți să-ți dorești mai mult, mai mult”, susținea Clotilde Armand

Vă imaginați că din această gândire rezultă și alte lucruri pe care le vor implementate. Vorbim despre faptul că absența religiei vine la pachet cu toate nenorocirile. Vedem cum Uniunea Europeană, care s-a clădit pe un substract profund religios, se clatină din temelii din momentul în care neomarxiștii au venit la putere. În numeroase state din vestul Europei este dezastru după ce politicile partidelor gen USR au fost implementate. Vă dăm câteva exemple care sunt reale, sunt documentate și sunt palpabile.

În Franța, un judecător a achitat un violator pedofil pe motiv că ”victima nu a refuzat contactul sexual”!! În mai multe orașe din Canada a fost legalizat consumul de droguri de mare risc cum ar fi heroina, iar oamenii pur și simplu își injectează pe stradă substanța nocivă (vezi foto jos), în USA în statele controlate de democrați a fost scris în constituție dreptul la avort chiar și în perioade târzii ale sarcinei!!! În alte state din Europa se încearcă eliminarea cuvintelor mamă și tată și se dorește înlocuirea lor cu părinte 1, părinte 2.

USR este plin de penali în funcții publice

USR, văzut ca un partid reformator, cu oameni noi în politică crează falsa impresie că este curat. Nimic mai fals și vedem, cu probe, cum partidul este plin de penali în funcții publice. Vorbim despre Clotilde Armand care are calitatea de suspect într-un dosar de corupțite, de Dan Barna, Dominic Fritz sau Allen Coliban de la Brașov. Lor li se se adaugă și primarul Bacăului, Lucian Viziteu care este la fel ca colegii lui urmărit penal în mai multe spețe.

Cum pot astfel de oameni să îi păcălească pe români? Suntem atât de proști încât să votăm oameni care au probleme cu legea și care au o agendă ascunsă? Este timpul ca românii să înțeleagă că trebuie să voteze suveraniști, oameni patrioți care vor să facă bine acestei țări! Anul 2024 este anul în care meritocrația trebuie să învingă clica de partid promovată de PSD-PNL-USR! Trebuie să spunem nu jafului de 30 de ani a acestei țări și să nu o lăsăm pe Clotilde Armand să interzică religia în școli sau să închidă bisericile!

Comentarii
  • Articol platit de haurari si sosocari ptr panaramele cate pun botu’ si voteaza un partid de kkt

  • Religia exista, indiferent daca d-na Armand vrea, sau nu. Cand ea decreteaza ca „Occidentul nu mai are nevoie de religie” mi se pare cumva antidemocratic, pentru ca ea se pronunta ca si cum parerile celorlalti nu conteaza. Ma rog, ea nu intelege credinta in divinitate, dar cu ceilalti ce are? Vrea sa le impuna cu forta sistemul ei de gandire – „viata concentrata pe confort”? De ce? Si cu ce drept?

  • articol scris de niste retardati !!

  • Huo proasto, Europa si Romania nu are nevoie de o proasta ca tine. Europa si Romania nu are nevoie de drogatii USR – lgbt. Afara din Romania partidele rahat Usr, Pnl, Psd! Panaramilor!La gunoi cu voi ,in ghena!

  • Deci bucurestenii din sectorul 1 au votat aceasta nulitate. Sa se spele pe cap cu ea.

  • Anonim bolșevin

    A sărit sosocaru de serviciu 🤣🤣
    Buuooohhoo medicamete

  • Mosh carnetel ce faci? La prestat in copeici?

  • Eu nu sunt religios dar cred ca este nevoie de religie pt ca sunt f multi prosti si doar cei cu educatie si cu o stare de spirit buna se pot lipsi de religie. Nu cred ca este vreun ateu care vrea sa intalneasca la tot pasul persoane „fara nici un dumnezeu” cum se spune…

  • Haimanaua asta Usr – ista din france a lui macaroana piticul sotul bunicei brigitte huuu ,,nu stie ca poporul roman este 85 % popor ortodox si in Romania avem biserici foarte frumoase la tot pasul ?Mars haimana ,parsivenie usr – ista , cu tot cu Usr – ul lui Soros in kurfrance !

  • Inteleg ca acest ziar e platit in firfirici sa dezgroape morti , dar vou aveti creier ptr a folosi internetul?

    Clotilde Armand, pusă la zid pe TikTok după ce a afirmat că Occidentul nu mai are nevoie de religie | VIDEO
    Publicat: 24 09. 2023, 18:36
    Actualizat: 24 09. 2023, 18:37
    Alexandru Coman

  • Werner Heisenberg, fondator al fizicii cuantice, premiul Nobel in Fizica, spunea:
    The first gulp from the glass of natural sciences will make you an atheist, but at the bottom of the glass God is waiting for you.

    Tefelistul se crede mai inteligent decat Heisenberg. Asta e clar pentru orice are ghinionul sa fie in preajma tefelistului. Logoreea lui e repetitiva. In realitate, tefelistul este doar un mediocru arogant, beat de admiratie in fata propriei persoane. Necazul tefelistului este ca lumea nu intelege de ce incapacitatea de procesa mesaje mai lungi de un sms este un motiv de glorie.

  • In sfarsit , o postare la nivelul acestui oras!
    Traducere (cu acordul tau) pentru militianul cu 4 clase omniprezent in toate articolele din acest ziar.

    Prima înghițitură din paharul de științe naturale te va face ateu, dar pe fundul paharului Dumnezeu te așteaptă.

    Cumva am incercat sa fac un clasament , o scala daca vrei , de la 1 l a 100

    Nivel site. 7-8
    Nivel unteligenta cititori. sub 50
    Nivel obiectivitate comentarii. maxim 2

  • Nu mai fiți răutăcioși, Sectorul 1 al Capitalei merită încă 4 ani cu doamna Clotilde. Oricum pe noi cei ee la Iași ne doare în qur de Sectorul 1, așa că hai să o susținem să mai prindă un mandat, să fie și în Capitala noastră șobolani de mărimea celor din marile capitale europene, Londra, Paris. Să fie șobolani cât pisicile, așa că hai să o susținem pe doamna Clotilde.

  • Multumesc pentru apreciere!
    De fapt, autorul principiului incertitudinii s-a exprimat limba sa materna : „Der erste Schluck aus dem Glas der Wissenschaft macht Sie zu einem Atheisten, aber Gott wartet auf Sie am Boden des Glases.“
    Am cautat si am reprodus varianta in limba engleza, desi nu este la fel de expresiva. M-am gandit la accesibilitate.

    In disputele sale epistolare cu Niels Bohr – seful incontestabil al scolii de la Copenhaga – pe tema interpretarii rezultatelor teoretice ale fizicii cuantice, A. Einstein spunea ca „Dumnezeu nu joaca zaruri”. Sunt curios cum interpreteaza tefelistii aceasta afirmatie.
    Un brav reprezentant al acestei nise sociale mi-a spus ca intelesul afirmatiei este ca religia interzice participarea la jocurile de noroc, in general, si la jocurile cu zaruri in special !!!

  • Bai ciocoflenderilor, dacă nu o înghite nimeni pe Clotilde, asta înseamnă ca sunt sosocari sau tin cu alte partide? E plină România de dobitoci ca voi. Trăiți din ajutoare sociale sau sunteți ținuți in spate de diferite partide. Mergeți si împărțiți pliante, ciocoflenderilor🖕 Lingăi ai partidelor ce sunteți. Să ne 💩 pe toți politicienii din Romania si pe susținătorii lor, indiferent de culoare si persoană. punct.

  • Aceasta idioata Clotilde trebuie sa patesca o nenorocire ingrozitoare si atunci nu ar mai spune ca Europa nu are nevoie de religie. De cand este lumea pe pamant in cele mai grele momente ale vietii lumea si – a pus speranta in credinta, in Dumnezeu si ,biserica. Biserica a fost loc de refugiu in timpul razboaielor , credinta si rugaciunile la disperare in necazuri este ultima speranta . Bine ca la un cutremur , bombardament sau alta nenorocire, ne uitam neputinciosi la cer si facem cruce. Aceasta idioata Clotilde daca nu are religie este problema ei dar nu trebuie sa faca asemenea afirmatii in spatiul public, fiecare este liber sa fie credincios ,sa aiba religie sau nu fara discriminare si fara opinii contra sau pro religie. Asa ca Clotilde usr- ista iti trebuie sa te trantesti cu masina intr- o prapastie sa fii singura acolo fara semnal sa vedem daca ai mai spune asemenea prostii .

  • Anonim, aprilie 23, 2024 la 7:56 pm

    Nu, sa nu pateasca. Doar sa se duca la ea, in tara ei. Este suficient sa nu ne mai baraie la cap. Noi cu ale noastre, ea cu ale ei.

  • De ce nu mergi dumneata dna. sa candidezi la primaria din Ankara si sa spui ca turcii nu au nevoie de religie, eventual sa dai foc si la coran in fata unei moschei.

  • Sau la primaria din Marsilia ca tot o arzi cu rrrrrr.

  • Autorule, raspunde-mi la o intrebare:
    Daca ai avea o fata lesbiana ce ai face? Tot asa ai scrie?
    Miscarea LGBT exista si trebuie respectata de toti.
    Desfiintarea orelor de religie in scoli ar fi benefica.Religia,de orice fel,garantata de constitutie e frumoasa dar sa-i inveti pe copii sa se roage la chipuri cioplite prin negarea primei porunci, ” Eu sunt Dumnezeul tau si nu exista un alt Dumnezeu inafara de mine”, e o mare prostie.
    Bisericile nu trebuie desfiintate.Sunt parte a istoriei noastre si chiar sunt impresionante. Trebuie doar ca salariile preotilor sa fie platite de la Consiliile Locale si nu de la Bugetul de Stat.Se vor desfiinta singure, nu va fi nevoie de USR .Nu uita ca religia a fost cauza majoritatii razboaielor din lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024