Prima pagină » Local » Ăsta da loc blestemat! Accident tras la indigo, la doi ani distanță, în Iași. Două familii s-au stins în tragedii filmate de camerele de bord – FOTO/VIDEO

Ăsta da loc blestemat! Accident tras la indigo, la doi ani distanță, în Iași. Două familii s-au stins în tragedii filmate de camerele de bord – FOTO/VIDEO

30 mart. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Local

La doi ani distanță, o altă familie se stinge în același loc blestemat de la Iași. Accidentele în care au fost implicate par trase la indigo. Astfel, două familii s-au stins în tragedii filmate

Zilele trecute, o familie apreciată din Târgu Frumos s-a stins într-un accident rutier cumplit. Cei doi soți s-au stins în zona Miclăușeni, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit violent de un TIR. Impactul a fost atât de puternic încât până și TIR-ul s-a făcut bucăți. Luni dimineața, în jurul orei 8:00 avea să fie dată alarma.

Martorii accidentului au sunat la numărul unic de urgențe 112 și au cerut ajutor. La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale și de poliție. A început o cursă contracronometru pentru salvarea victimelor. Impactul a fost atât de puternic încât cele două persoane din autoturism, soț și soție, au rămas încarcerate. Pompierii ieșeni au reușit să îl extragă pe șofer, însă acesta era decedat.

Ulterior a fost extrasă și soția acestuia. Aceasta prezenta semne vitale și a fost transportată la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iași, cu elicopterul SMURD. Din păcate, la scurt timp după ce a ajuns pe mâna medicilor de la UPU, aceasta s-a stins. Lucia și Eugen Dămătăr au murit în același loc în care, în urmă cu doi ani, alți soți s-au stins.

Două familii s-au stins în tragedii filmate

Ciudat este faptul că, în același loc, pe data de 8 iulie 2021, alți soți s-au stins, tot după ce mașina în care se aflau a ajuns pe contrasens. Cele două victime au fost declarate decedate la scurt timp după impact. A fost vorba despre șoferul care a provocat accidentul, un bărbat în vârstă de 67 de ani, și soția sa, în vârstă de 65 ani. Cei doi erau din Bacău.

A treia victimă a accidentului, conducătorul autoutilitarei în care cei doi soți au intrat frontal, un bărbat în vârstă de 30 ani, care a suferit un traumatism toraco-abdominal și a fost transportat la spital, însă a scăpat cu viață. Ambele accidente rutiere în care și-au pierdut viața două familii au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Ambii șoferi au pătruns pe contrasens și s-au izbit frontal. Locul pare a fi unul blestemat, la fel cum de multe ori se spune despre tot Drumul European E85. Iată că două familii s-au stins în tragedii filmate, pe „Drumul Morții”.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *