Prima pagină » Titlurile zilei » Asta da aroganță! „Bomba” de la coafor se laudă cu isprava ei pe Instagram! După ce s-a văzut la știri, și-a pus la story fotografii cu accidentul pe care l-a produs (EXCLUSIV)

Asta da aroganță! „Bomba” de la coafor se laudă cu isprava ei pe Instagram! După ce s-a văzut la știri, și-a pus la story fotografii cu accidentul pe care l-a produs (EXCLUSIV)

27 iun. 2022, 02:00,
Sorin Pavelescu, în Titlurile zilei

„Bomba” de la coafor a ținut să se laude cu isprava ei pe rețelele de socializare. Luiza Morariu a făcut câteva capturi de ecran la o știre din BZI, iar mai apoi le-a postat la story

„Bomba” de la coafor, Luiza Morariu, a ținut să se laude cu isprava sa pe rețelele de socializare. Tânăra, care a provocat un accident în urma căruia a fost la un pas de moarte, a postat la scurt timp după incident, pe rețelele de socializare, capturi de ecran de pe BZI.ro. Capturile postate au fost făcute la o știre în care reporterii BZI au relatat accidentul produs de tânără. Aceste capturi au fost postate pe contul de Instagram ale tinerei.

Alcoolemie uriașă în sângele „Bombei”

Luiza Morariu, „bomba” de la coafor, era beată când a produs accidentul din Nicolina. Reporterii BZI au aflat că aceasta avea o alcoolemie de 2,52 miligrame alcool pur în sânge, o alcoolemie care a dus-o pe tânără în pragul comei alcoolice. Pe lângă dosarul penal deschis pe numele său pentru vătămare corporală din culpă, acum aceasta s-a mai ales cu încă unul. Oamenii legii o cercetează și pentru că a urcat băută la volan. Luiza Morariu are 27 de ani și este din Roman. Ea conducea un autoturism marca VW Passat, mașină deținută de firma tatălui ei, un om de afaceri din Roman. Luiza a participat la o petrecere la un restaurant din Lunca Cetățuii, iar mai apoi s-a urcat la volan și a plecat spre Iași. În intersecția de la Rondul Vechi, tânăra a scăpat autoturismul de sub control și a intrat în coliziune cu un stâlp.

O perioadă grea pentru frumoasa coafeză

Impactul a fost unul extrem de puternic, iar tânăra a rămas încarcerată. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgențe 112, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de prim ajutor. A început o luptă contra-cronometru pentru salvarea tinerei. Aceasta țipa ca din gură de șarpe, în timp ce pompierii încercau să o extragă dintre fiarele contorsionate. În urma impactului, picioarele tinerei au avut cel mai mult de suferit. Salvatorii au fost nevoiți să înlăture în totalitate o ușă, pentru ca tânăra să fie scoasă. Trebuie precizat că în accident a fost implicat și un autoturism echipat TAXI.

Dosar penal deschis pe numele Luizei Morariu

La fața locului, au ajuns și polițiștii rutieri, care au făcut verificări. Aceștia au vrut să o testeze cu aparatul alcooltest, însă nu a fost posibil.

„În noaptea de 22 iunie a.c., în jurul orei 00:00, am fost sesizați despre un accident rutier, soldat cu victime omenești, produs pe raza municipiului Iași. Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită. Conducătoarea auto nu a putut fi testată cu aparatul alcooltest, fiindu-i însă prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Celălalt conducător auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.”

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii
  • Cretu Eugen EVH

    O stiu, 300 ron tragerea !

  • Pai nu zice proverbul despre prostie si fudulie ? QED !!!!

  • Boguta cap de muiuta

    I-am dat limbi la greu!

  • Da, dar proasta ne omoara pe noi in trafic !!! E bauta … pedeapsa MAXIMA !
    Asa se cheltuie banii in spitale cu toti cretinii care nu-si pretuiesc sanatatea, iar tu cand ajungi bolnav de munca si griji….. nu mai au fonduri ca s-au irosit pe urgente : proste care urca bete la volan si apasa pedala de acceleratie.

  • cam mult 300 pentru o marlanca de la tara cel mult 3 bonuri de masa

  • Unde o gasesc caa vreu sa o babardesc , pina intra la jdup…e pacat de asa o frumusete sa nu o ia la gura .

  • Nu merita 300 ron

    Nu merita 300 ron, o cunosc, ii pute gura infect. In afara de asta, la halul in care s-a pisat pe ea de beata ce era, n-as tine-o nici pe pres la intrare.
    Scroafa trebuia scoasa din masina si batuta pana la sange, macar sa atraga cu adevarat atentia pe Insta.

  • Pe fata asta o luați și o mătrășiți in n toate știrile posibile, îi faceți toată viața publică, dar pe acea domnișoară care a omorât studentul pe trecerea de pietoni din Copou de ce nu ați mediatizat-o atât? Acolo sa înțeleg că s-au dat bani grei.

  • Au fost reactii si in legatura cu cretina din Copou.
    Totusi, daca ai fi altfel decat prost, ai gasi niste diferente.
    Aia nu era beata, tarfa asta, da. Aia a disparut in anonimat, golanca asta puhava si nespalata a postat pe Instagram, ca sa vada alta golanci din anturajul ei ca traieste periculos, desi este doar o frizerita imputita si betiva, nimic spectaculos.
    Da, le matrasim, pentru ca in timp ce oricine poate gresi, cadaoala asta nu numai ca s-a urcat beata la volan, dar mai sfideaza lumea cu gesturile ei de taratura uzata de toti.
    Si, da, la cat este de terfelita si intinsa de toti smecherii, nu merita nici un scuipat in cap.

  • “Dealu-i deal și valea-i vale, curva-i curva pana moare”.

  • Nu,pot decit sa o felicit a scapat de inchisoare si sa si mai laudat ca a facut accidentul si aici sa vazut cit de slab este codul rutier si codul penal daca a amendat-o 300 de lei amenda pentru ca a mers bauta la volan si ar fi putut sa faca accident cu victime multiple 300 de lei amenda iar daca o achita in 14 zile, plateste 150 de lei asta este justitia si codul penal a fost facuta harcea parcea de Liviu Dragnea in vremea cind era presedintele PSD si ca sa nu fie condamnat a distrus codul penala facut,ca unele pedepse sa se prescrie iar banditii au fost eliberati vezi legea care a fost data de PSD prin fostul ministru al justitiei Tudorel Toader a dat legea privind eliberarea detinutilor cu fapte ca tilharie viol crima etc in compensatoriu iar voi va mirati de ce romanii au trait si traiesc prost de 32 de ani nici nu ma mira in 32 de ani de la primele alegeri libere s-ar fi putrut incepe construirea de autostrazi in Romaniua s-ar fi puytut face o lege a lustratriei in care toti fostii comunisti sa fie lustrati si fostii nomeclaturisti s-ar fi putut face reforma justitiei si in care sa sa se fi putut infiinta curtile cu jurati asa cum Romania a mai avut pina la instauratea comunismului in 6 martie 1945 dar nu sa facut nimic in acest sens.

  • Bă cretinule aia a omorât un om pe trecerea de pietoni când ea avea roșu. Fata asta a băut și va plăti cu siguranță pentru asta, dar de aici până la o jigni in ultimul hal și a o face c***a așa cum aveți voi chef e o diferență enormă.
    Știi care e diferența dintre ele două? Tatăl fetei din Copou a dat grei la ziare să nu apară deloc, iar cum aici nu s-au dat, bineînțeles că nu există și fără a scrie ceva despre ea

  • Reactii ?? Adica daca nu a baut si se boia in oglinda , are voie sa omoare un om , ca e doar la prima crima ? sa ii dam cu suspendare ?
    Si aia din Pacurari a baut „DOAR” 3 beri , tot cu suspendare sa ii dam ? e „saraca” la primii 4 morti , sa o iertam ca a promis ca nu mai face ?
    Ce idiotii….

  • Banuiesc c-o stii pe tarfa asta ieftina si te visezi vreun salvator de-al ei. Poate chiar s-o faci tu femeie de casa. Boule, un rau nu-l anuleaza pe altul. Ca nu se mai discuta despre dobitoaca din Copou, nu inseamna ca nu trebuie sa avem reactii fata de betivanca asta imputita si venerica. Asa sa-i transmiti, daca o stii. Dupa ce ca a comis-o grav, betivanca mai si posteaza pe net. De ce sa se musamalizeze totul, daca vita singura da cu goarna ca se tine de porcarii? Atunci sa-i oferim cu totii atentie, ca este si attention whore, nu doar alcoolica si imbecila. Apropo, unde lucreaza nespalata?

  • De unde plm ai aparut si tu, prostane? Tu stii sa citesti? Poti sa intelegi un comentariu de 3 randuri? Nu, marsh in kk cu nasul!

  • bomba cu cacat

    Pentru asta nu plateste nimeni. Ta-su nu este om de afaceri, ci doar un amarat cu un SRL semi-falimentar, satul de vagaboanda de fiica-sa. N-o interesat-o niciodata scoala, era tot timpul proasta clasei cu pretentii de diva, panarama de mica, puturoasa, intinsa de toti, de ce sa mai scoata bani pentru o asemenea jagardea?? Nici amicii ei nu platesc dupa ce au vazut-o beata si pisata in masina. Te apuca scarba, zau asa.

  • Vascu bogdan

    Cum pot sa beau niste șampanie din vaginul coafezei?

  • Aia cu mama curva pan-la moarte o stiu din familie. In Canada si in Texas nu-i asa. De aia imi e dor de casa si de vreun pui de la Avicola.

  • Chiar de i creste 5 picioare, curva i curva pana moare, propun ca toate și toți cocalar ii, curvele, bețivani, bețivan ele și alte taraturi pripasit în Iași din județele Moldovei sa fie dați, date afara din oraș, iar întrarea în oraș sa fie pe baza de buletin s au pașaport, și asa vom scăpa orașul de țărani, bețivi, curve

  • Just so you know

    Vezi ca dacă vrei sa ajungi la București trebuie sa treci prin Roman nebunule ! Și vezi ca te arestează poliția la cum scrii 🤣

  • Romule Iscu, vampa este sora ta, Lupascule homalau ?

  • mâlan … aaa “ Ieșean “

    Români popor de curve , masculine în general ! Femei cu puță

  • Voi,credeti ca ea va sta in inchisoare la fel ca si acea soferita care a ucis 4 oameni intr-o fractiune de secunda cu un avocat bun scapa si una si cealalta doar cu cite o amenda si isi vor recapata si permisul de conducere voi nu stiti ca justitia are 2 viteze una este pentru cei cu bani si care platesc bani grei,ca sa isi cumpere libertatea iar judecatorii sunt de partea lor asa ca morti-s vinovati.

  • Aaa… am uitat sa adaug: pot sa mi-o sug singur. Iar noaptea îmi bag un știulete in fund și mă plimb pe casa scării.

  • Handicapata mintal

    Handicapata asta spera sa rascoleasca tot orașul cu postarea de pe Instagram. Pana la urma, in afara de batjocura, porcaiala și picioare-n cur n-a mai căpătat nimic. A fost tratata cum merita: o curva betiva și idioata.

  • Și tu ești un țăran rapanos, un cocalar bețivan, privincial de prin județele comuna ale Moldovei, ca te simți și ii ții partea curve, ca te gadila ramele dintre degetele de la picioare, iar greierii din călcâie nu te lasă să te odihnești,,,,,, marș la voi la coteț, țărani împuțiți și obositi

  • Nu,are nimeni ce sa-i faca codul rutier ca si codul penal are portite nu va sta in inchisoare nici asta cu accidentul de la rond vechi CUG si nici aia care a ucis 4 oameni si are si 2 copii minori iar instanta nu o va condamna de ce nu vreti voi sa intelegeti ca la noi justitia are 2 viteze una pentru oamenii cu bani si inca una,pentru restul voi credeti ca ele privesc ceea ce scrieti voi despre ele le doare-n cur au masini au bani.

  • Asta când fuma iarbă ai venea să sugă cucu urât știu și băieții de ea la care le-a supt cucu.

  • pentru „pt Wekko.”..
    Tocmai am terminat sa dau slobozi matii de prost . ii iei apararea criminalei din copou ? Cum vine asta sa omori un om si sa iei cu suspendare ? Betivanca asta poate lua cu suspendare daca e prima data , dar nu a omorat pe nimeni . Insa nu poate lua la fel ca aia care a omorat un om . BOAAA !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *