Prima pagină » Cancan ultimă oră » Aspirina din Las Fierbinți, momente de coșmar. Ce s-a întâmplat cu actrița Mirela Oprișor

Aspirina din Las Fierbinți, momente de coșmar. Ce s-a întâmplat cu actrița Mirela Oprișor

20 feb. 2022, 12:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Aspirina din Las Fierbinți a trăit momente de coșmar în 1989, la Revoluție. Actrița Mirela Oprișor a vorbit și despre experiențe mișcării de la Brașov, în din 1987.

Vedeta de la Pro TV s-a înscris în Partidul Național Țărănescu, pe vreme când avea doar 19 ani.

Actrița a luat parte la o serie de momente care i-au marcat copilărie și adolescența. Vedeta a povestit, din amintiri, ce a trăit atât la Revoluția de la Timișoara, cât și la Brașov. Vedeta din Las Fierbinți a fost protejată, la acel moment, de un alt revoluționar de pe stradă, care a dat-o cu capul de ciment, în încercarea de a o feri de gloanțe, după cum a povestit chiar ea.

Ce a făcut Aspirina din Las Fierbinți la Revoluția din 1989

În 1989, actrița Mirela Oprișor a participat la Revoluție, la Timișoara. Vedeta de la Pro TV a avut parte de momente extrem de grele și a povestit că un bărbat necunoscut a reușit să o salveze din fața gloanțelor trântind-o la pământ, aceasta fiind sigura șansă de salvare.

„Am fost la evenimentul din 87, când au ieșit muncitorii de la uzina Steaguri în centrul Brașovului. Si cred că aveam 15-16 ani, după care am participat și la Revoluția din 89.

Cel mai dramatic moment a fost când eram pe scările de la Teatrul Dramatic și un domn m-a dat efectiv cu capul de ciment, să stau, ca să mă ferească, pentru că se trăgeau gloanțe din față.La un moment dat, am auzit pleosc-pleosc lângă mine, era creierul unui soldat de pe teatru”, a povestit Mirela Oprișor.

Motivul pentru care actrița de la Pro TV a fost lovită cu bâta la Revoluție

În 1989, Mirela Oprișor povestește că a fost lovită cu bâta, la Revoluție de către FSN-iști, pentru că se înscrise în Partidul Național Țărănesc.

„Am trăit lucrurile astea, eu chiar am fost la Revoluţie. Am luat şi bătaie cu bâta de la FSN-işti. Eram mai mare atunci. Mă înscrisesem în PNŢ, eram mai mulţi tineri şi ne întâlneam într-un local.

Într-o seară, ne-au aşteptat nişte FSN-işti care ne-au bătut cu bâta şi ne-au lăsat acolo. Părinţii mei nici acum nu ştiu, am fost vânătă două săptămâni, dar m-am ascuns de ei. A fost o emulaţie cu tineri, «hai să facem, hai să schimbăm ceva». Era un val, visam să schimbăm lucrurile şi credeam că asta înseamnă, să intrăm într-un partid”, a mai explicat actrița din Las Fierbinți.

Cu cine se iubește celebra „Aspirina”

Mirela Oprișor a dezvăluit în cadrul unui interviu cum a făcut cunoștință cu soțul său, Mimi Brănescu. Cei doi sunt colegi de breaslă. Istoria lor a început acum mulți ani, la facultate.

Actrița recunoaște că nu îi place să facă gesturi romantice. Partenerii au trecut prin mai multe încercări și au crescut împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *